Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Πρωτιά για την Πάτρα...19χρονη φοιτήτρια έστειλε "καυτό" βίντεο σε διαγωνισμό και τώρα θα παίξει σε φιλμ πορνό

Μια νεαρή μόλις 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα αποφάσισε να λάβει μέρος σε έναν ερασιτεχνικό διαγωνισμό πορνό και τελικά κέρδισε το χρηματικό έπαθλο αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούρια ακατάλληλη ταινία του παραγωγού Δημήτρη Σειρηνάκη της εταιρείας Sirina.
Σύμφωνα με το protothema.gr, η φοιτήτρια, η οποία απεικονίζεται κάπως καμουφλαρισμένη στη φωτ., σύμφωνα με τον παραγωγό ταινιών για ενηλίκους, Δημήτρη Σειρηνάκη, δεν το έκανε για τα χρήματα αλλά γιατί ήθελε να μοιραστεί με το κοινό προσωπικές της ερωτικές στιγμές.
Όπως χαρακτηριστικά είπε στοι protothema.gr ο Δημήτρης Σειρηνάκης, «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν ένας ηθοποιός γλύφει ένα στήθος σε μια ταινία είναι ταμπού, ενώ ένας που κόβει ένα χέρι παίρνει Όσκαρ».
Μάλιστα, ο κ. Σειρηνάκης αποκάλυψε πως στο διαγωνισμό που διοργάνωσε, ήσαν αρκετά τα ζευγάρια που έστειλαν τα ερασιτεχνικά τους βίντεο και πως η συμμετοχή ήταν μεγάλη!
 Πάντως, στην περίπτωση της φοιτήτριας από την Πάτρα που τόλμησε στα 19 της μόλις χρόνια να δημοσιοποιήσει την επιθυμία της να εμπλακεί στον κόσμο των πορνό ταινιών, δεν αποκαλύπτεται αν ο παρτενέρ στο βίντεο που έστειλε και ξεχώρισε ήταν το αγόρι της, ή κάποιος φίλος που δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει.