Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

The case, το πρώτο παιχνίδι απόδρασης στην Πάτρα


Τι είναι τα δωμάτια απόδρασης; Είναι ουσιαστικά ένα καινούργιο βιωματικό παιχνίδι διασκέδασης που απευθύνεται σε ομάδες παικτών όλων των ηλικιών. Μια παρέα δύο έως 5 ατόμων βρίσκονται κλειδωμένοι σε ένα ατμοσφαιρικό δωμάτιο γεμάτο γρίφους, κλειδαριές και μυστήρια , και ένα χρονόμετρο να τρέχει σαν τρελό… «ανάποδα»!
 Βασικός σκοπός της ομάδας να φέρουν σε πέρας την αποστολή που θα τους ανατεθεί  μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα των 60 λεπτών συνεργαζόμενοι εξασκώντας την λογική τους, την παρατηρητικότητα τους και τις ερευνητικές τους ικανότητες.

Έχετε φανταστεί ποτέ τον εαυτό σας να γίνεται παίκτης του αγαπημένους σας επιτραπέζιου παιχνιδιού; Όπως και στα επιτραπέζια έτσι και στα βιωματικά παιχνίδια οι ήρωες ζωντανεύουν με εσάς πρωταγωνιστές .Οι δυσκολίες πολλές . Κρυμμένα στοιχεία παντού που χρειάζεται να τα «ξεκλειδώσεις» και όταν κάποια στιγμή η λογική στερεύει, η οθόνη δεν δείχνει πια το χρόνο, αλλά μια συμβουλή που σε βοηθά να προχωρήσεις παρακάτω.

Η μια ώρα παιχνιδιού μοιάζει με πέντε λεπτά και οι αισθήσεις παραμένουνοξυμένες , για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν κάνει τα βιωματικά παιχνίδια απόδρασης τόσο επιτυχημένα, όπως μας ενημερώνουν οι φοιτητές ιδιοκτήτες του www.thecase.gr , Ελένη, Γιάννης και Παναγιώτης.

dete.gr

Αν είσαι από Πάτρα και θες να αποκτήσεις πρόσβαση σε μειωμένες τιμές σε μαγαζιά και επιχειρήσεις της Πάτρας αλλά και να πιέσουμε όλοι μαζί για ακόμα πιο μειωμένες τιμές έλα μαζί μας πατώντας εδώ