Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πάτρα: Οι δύο «καλές» γειτόνισσες και το σέξι εσώρουχο που έκανε τη… ζημιά!

Πάτρα: Οι δύο «καλές» γειτόνισσες και το σέξι εσώρουχο που έκανε τη… ζημιά!
Όταν μία γυναίκα δεν πάει την άλλη...
Χαμός έγινε σε διώροφη κατοικία της Πάτρας, σε συνοικία, έξω από το κέντρο της πόλης.
Οι ένοικοι των μόλις δύο διαμερισμάτων έχουν καταφέρει να μην μιλούν μεταξύ τους, με τα δύο ζευγάρια που κατοικούν σε αυτά να έχουν κοντέψεινα έρθουν στα χέρια αρκετές φορές. Το σκηνικό όμως που έγινε τις προάλλες ξεπερνά τα όρια των κακών σχέσεων που μπορεί να έχουν δύο γείτονες μεταξύ τους. Πρωταγωνίστριες είναι οι δύο γυναίκες των δύο ζευγαριών που από την αρχή η μία δεν πήγαινε την άλλη.
Η γυναίκα λοιπόν του ενός ζευγαριού αποφάσισε για να μπει ακόμα περισσότερο στο μάτι της άλλης και να κάνει τα γλυκά μάτια στον σύζυγο της. Όταν μάλιστα είδε ότι υπήρχε και μία ανταπόκριση από τον σύζυγο, είχε το θράσος να προχωρήσει ακόμα περισσότερο το άτυπο φλερτ και να του την πέσει κανονικά, προσέχοντας όμως για να μην πάρει χαμπάρι τίποτα ο δικός της σύζυγος.
Όλα αυτά όχι γιατί της άρεσε ο σύζυγος της γειτόνισσας της, αλλά μόνο και μόνο για να μπει στο μάτι του εχθρού της. Φρόντισε μάλιστα να του την πέφτει, καλύπτοντας από την μία τα δικά της νότα και από την άλλη κάνοντας επίδειξη της θηλυκότητας της στην... από πάνω της. Η τελευταία, όπως ήταν λογικό, γινόταν «τούρκος», κάθε φορά που την έβλεπε.
Έως που δεν άντεξε. Φρόντισε η από κάτω της για αυτό, βάζοντας σε πλήρη εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο, όταν ανεβαίνοντας στην ταράτσα του κτιρίου, έριξε στο μπαλκόνι της, ένα δικό της εσώρουχο, μέσα στην μπουγάδα που είχε απλώσει η «φίλη» της, έτσι για να νομίζει ότι πήγε με τον άνδρα της.
Με το που το είδε αυτή και έχοντας αντιληφθεί πλέον τι είχε γίνει, έτρεξε αμέσως στον κάτω όροφο και χτυπώντας της την πόρτα, την άρπαξε από τα μαλλιά, δίνοντας της ένα γερό χέρι ξύλο. Πάντως, η από κάτω με το σατανικό μυαλό και το εσώρουχο πέτυχε τον στόχο της.
Πέρα από ότι τι έκανε έξαλλη την «φίλη» της, η τελευταία πλέον είναι στα χωρίσματα με τον σύζυγο της, μη πιστεύοντας απολύτως ότι τελικά δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ αυτού και της γειτόνισσας της…
patrasevents