Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Μαθήματα Ιστιοσανίδας (windsurfing) για παιδιά από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών

Μαθήματα Ιστιοσανίδας (windsurfing) για παιδιά από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών Από το πρώτο σαββατοκύριακο του Απριλίου

Από το πρώτο σαββατοκύριακο του Απριλίου...

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών θα ξεκινήσει νέα τμήματα ιστιοσανίδας (windsurfing) για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω. Τα μαθήματα θα αρχίσουν τον Μάιο και θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις Εγκαταστάσεις του Ομίλου, στην παραλία της Τερψιθέας, από επίσημο προπονητή ιστιοσανίδας και με σκάφη του Ομίλου.
Από το πρώτο σαββατοκύριακο του Απριλίου, οι μικροί αθλητές θα μπορούν να έρχονται στις Εγκαταστάσεις του Ομίλου για να γνωρίσουν δωρεάν το άθλημα της ιστιοσανίδας και να εγγραφούν στη σχολή. Ο προπονητής θα βρίσκεται στις Εγκαταστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή, ώρες 12:00-14:00 (Σπύρος Μπαλάσης, τηλέφωνο 6976563837).
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των νέων αθλητών είναι να γνωρίζουν κολύμβηση καθώς και η προσκόμιση ατομικού δελτίου υγείας.
Παράλληλα, τον Μάιο θα αρχίσουν και οι προπονήσεις ιστιοσανίδας ενηλίκων.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθύνεστε στη Γραμματεία του Ομίλου, στο τηλέφωνο 2610-423939 ή στον Προπονητή Ιστιοσανίδας, κ. Σπύρο Μπαλάση, στο τηλέφωνο 6976563837.
TheBest