Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Η συμφωνία για ομαδικό σεξ έκρυβε εκπλήξεις - Απίστευτες σκηνές σε διαμέρισμα της Πάτρας!

Μετά από αρκετές ημέρες διαδικτυακής επικοινωνίας, τα δύο ζευγάρια αποφάσισαν να βρεθούν από κοντά στην Πάτρα...Ο λόγος για δύο ζευγάρια, ένα από την Πάτρα και ένα από τον Πύργο. Επικοινώνησαν μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου για να συνεννοηθούν για μια συνάντηση με σκοπό να καταλήξουν όλοι μαζί στο κρεβάτι και να επιδοθούν σε άγριο σεξ.

Και μάλιστα σε σεξ... χωρίς περιορισμούς, όπως μάλιστα το ένα ζευγάρι είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει ευθύς εξ αρχής στο άλλο!

Η συνάντηση έγινε την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ σε μαγαζί στα Ψηλαλώνια. Εκεί γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από κοντά. Τα δύο ζευγάρια, γύρω στα 45 οι άνδρες και στα 40 οι γυναίκες, πίνοντας τα ποτά τους άρχισαν να μιλούν για τις επιθυμίες τους, πώς και πότε μπήκαν στο χώρο και άλλα σχετικά. Κατά τη μία τα ξημερώματα αποφάσισαν να πάνε στην γκαρσονιέρα που διατηρεί το Πατρινό ζευγάρι.


Εκεί όμως ήρθαν τα... πάνω - κάτω! Το ζευγάρι από τον Πύργο αποδείχθηκε άπειρο και πολύ συντηρητικό για τα δεδομένα του ζευγαριού από την Πάτρα. Η Πατρινή ήθελε να συνευρεθεί αρχικά με την άλλη γυναίκα, όμως εκείνη αρνιόταν ισχυριζόμενη πως δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο και της προκαλούσε δυσφορία μόνο και μόνο η σκέψη. Ακολούθησαν κι άλλες παρόμοιες αρνήσεις, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα τα δύο ζευγάρια να αρχίσουν να διαφωνούν έντονα και να λογομαχούν...

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και το διαμέρισμα μετατράπηκε σε κανονικό ρινγκ! Κυρίως με τους δύο άνδρες να έχουν έρθει στα χέρια και τις γυναίκες να ανταλλάσσουν μεταξύ τους πολλά «γαλλικά». Τα πράγματα εκτροχιάστηκαν όταν οι άνδρες άρχισαν να γρονθοκοπούνται, σε σημείο που οι δύο γυναίκες αναγκάστηκαν να βγουν... μισόγυμνες (!) έξω από το διαμέρισμα για να ζητήσουν βοήθεια από τους γείτονες προκειμένου κάποιοι να χωρίσουν τους άνδρες τους!