Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Όταν στους δύο… ο τρίτος χωρεί - Πατρινό ζευγάρι είχε άλλη εμπειρία!

Όταν στους δύο… ο τρίτος χωρεί - Πατρινό ζευγάρι είχε άλλη εμπειρία!
Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Πάτρας, με πρωταγωνιστές ένα νεαρό ζευγάρι που ήθελε να ζήσει άλλες εμπειρίες, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα.
Αυτή που επέμενε ήταν κυρίως η γυναίκα που γνωρίζοντας ότι ο σύντροφος της είναι open mind και ότι έχουν μία σχέση εμπιστοσύνης που κρατάει αρκετά χρόνια, κατάφερε να τον πείσει για την παρουσία ενός τρίτου προσώπου στο κρεβάτι τους, ενός ακόμα αρσενικού, προκειμένου να απολαύσει η ίδια μία άλλη εμπειρία, αλλά και να δει ο άνδρας της τις επιδόσεις της με έναν άλλον παρτενέρ παρέα.
Η συμφωνία, βέβαια, μεταξύ τους ήταν το τρίτο αυτό πρόσωπο να μην είναι σε κανέναν από τους δύο γνωστό. Το τρίτο αυτό πρόσωπο βρέθηκε μέσα από ροζ τηλέφωνο που τους δόθηκε από γνωστό τους. Το ραντεβού έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.
Ο άνδρας που τους «επισκέφτηκε» στο δωμάτιο με το αντίτιμο των 50 ευρώγια τις υπηρεσίες του, όταν είδε τη γυναίκα που ήθελε τις διαφορετικές εμπειρίες, εξεπλάγη με την σεξουαλικότητα και την ομορφιά της, ενώ ο σύζυγος τον παρότρυνε να μπουν και οι δύο «βουρ» στο… ψητό.
Όπως και έγινε. Από ένα σημείο μετά μάλιστα ο σύζυγος με την παρότρυνση της γυναίκας του αρκέστηκε στον ρόλο του θεατή, καθισμένος στον καναπέ, μη κρύβοντας μάλιστα την ικανοποίηση του για τις επιδόσεις της.
Όσο για την σύζυγο; Το ευχαριστήθηκε τόσο που του υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά που θα θελήσουν να προχωρήσουν σε μία άλλη εμπειρία ο «επισκέπτης»  που θα χτυπήσει την πόρτα του δωματίου τους θα είναι γυναίκα…
patrasevents