Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Με ποιους Πατρινούς ήπιε το καφεδάκι του, στη Ρήγα Φεραίου, ο Γιάννης Αϊβάζης; (pic)

Με ποιους Πατρινούς ήπιε το καφεδάκι του, στη Ρήγα Φεραίου, ο Γιάννης Αϊβάζης; (pic)
Φήμες λένε ότι γνωστός ηθοποιός έστησε "παγίδα" σε αθλητικούς του αντιπάλους...
Στην Πάτρα βρίσκεται ο Γιάννης Αϊβάζης αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της παράστασης που παίζεται στο θέατρο «Πάνθεον», στο έργο «Ποντικοπαγίδα». Ο γνωστός ηθοποιός δεν παρέλειψε να βρεθεί με φίλους που έχει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, πηγαίνοντας μία βόλτα μαζί τους στο κέντρο της πόλης.
Ένας από τους Πατρινούς που γνωρίζει αρκετά καλά ο ηθοποιός, που «καίει» καρδιές στο γυναικείο φύλο, είναι ο γνωστός επιχειρηματίας και ένας εκ των ιδιοκτητών του νυχτερινού καταστήματος "Dream City", Αλέξης Παπαγιαννόπουλος.
Οι δύο άνδρες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους από πού νομίζετε; Από το χάντμπολ. Ο Αλέξης Παπαγιαννόπουλος εκτός από επιτυχημένος επιχειρηματίας είναι και ένας από τους καλύτερους αθλητές της Πάτρας στο χάντμπολ, έχοντας αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στην Ακαδημία των Σπορ,αλλά και σε άλλα σωματεία.
Την ίδια αγάπη όμως για το χάντμπολ, έχει και ο Γιάννης Αϊβάζης (που σημειωτέων είναι και ο σύζυγος της Μαρίας Κορινθίου), ο οποίος έχει αγωνιστεί και αυτός σε αρκετές αθηναϊκές ομάδες, με τελευταία την Νέα Ιωνία, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε άλλωστε την καριέρα του. 

Με ποιους Πατρινούς ήπιε το καφεδάκι του, στη Ρήγα Φεραίου, ο Γιάννης Αϊβάζης; (pic)
Ο Παπαγιαννόπουλος φέτος έχει πάρει μεταγραφή στην Αναγέννηση Άρτας, που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία της, ενώ μαζί του, στην ίδια ομάδα είναι και ο Κανέλλος Γεωργίου, ο τρίτος της παρέας στην φωτογραφία.
Οι τρεις φίλοι λοιπόν βρεθήκαν το Σάββατο το πρωί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ήπιαν το καφεδάκι τους και τα είπαν. Αντίπαλοι στο γήπεδο, όμως είναι γνωστό ότι αθλητισμός ενώνει και δημιουργεί φιλίες…
patrasevents