Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η 16χρονη Πατρινή, Πολυξένη Λυκούδη, εντυπωσίασε στο «The Voice 2» (pic+video)

Η 16χρονη Πατρινή, Πολυξένη Λυκούδη, εντυπωσίασε στο «The Voice 2» (pic+video)
Όσοι είναι fans των live και της έντεχνης μουσικής την είχαν ξεχωρίσει από κάποιες εμφανίσεις της στην Πάτρα, ακούγοντας την φωνή της που είναι μοναδική. 

Η Πολυξένη Λυκούδη κατάφερε να εντυπωσιάσει και τους κριτές του «The voice 2» στην έκτη blind audition, αναγκάζοντας και τους τέσσερις coaches να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν. 

Η Πατρινή τραγουδίστρια ερμήνευσε με απόλυτη επιτυχία το «Happy» – Pharell Williams, ενώ μιλώντας στους κριτές είπε ότι θέλει να κάνει καριέρα και να ζήσει στο εξωτερικό. Ζει στην Πάτρα, είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου, ενώ παίζει κιθάρα από την Δ’ Δημοτικού. Η 16χρονη Πατρινή, Πολυξένη Λυκούδη, εντυπωσίασε στο «The Voice 2» (pic+video)

Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ότι κάνει διασκευές σε τραγούδια με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, καθώς επίσης έχει την δυνατότητα και το ταλέντο να συνθέτει τα δικά της τραγούδια.
Η Πολυξένη που έχει μεγαλώσει και ζει στην Πάτρα επέλεξε για προπονητή της τον Μιχάλη Κουινέλη που γύρισε πρώτος, ενώ και οι υπόλοιποι προπονητές προσπάθησαν να την διεκδικήσουν, δίνοντας της ταυτόχρονα συμβουλές για τη μουσική και τις σπουδές της. 

Κάποιοι έχουν ήδη πάντως ξεκινήσει να μιλούν για την νέα Αρετή, την 16χρονη που στο περσινό The Voice είχε εντυπωσιάσει, φτάνοντας στον τελικό, διεκδικώντας τον τίτλο.

Πολυξένη Λυκούδη - Happy | The Voice of Greece - Blind Auditions (S02E06)

https://www.youtube.com/watch?v=fbwdzXjkO3k


patrasevents