Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Τουρίστες έρχονται στην Πάτρα, εμείς τους διώχνουμε!

Τουρίστες έρχονται στην Πάτρα, εμείς τους διώχνουμε!
Ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που το επιβεβαιώνει...
Τουρίστες έρχονται στην Πάτρα, το θέμα είναι ότι εμείς τους διώχνουμε.
Πάρτε για παράδειγμα το περιστατικό που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρωμαϊκό Ωδείο, σε ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς της πόλης και ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Πάτρας.
Ομάδα τουριστών θέλησε να το επισκεφτεί, όμως δεν κατάφερε να μπει μέσα, για το σημαντικό αυτό αξιοθέατο της πόλης ήταν κλειστό. Κανείς δεν υπήρχε εκεί, «ψυχή». Έτσι, οι τουρίστες αναγκάστηκαν να φύγουν μάλλον απογοητευμένοι.
Το περιστατικό γνωστοποίησε στο facebook ο Πατρινός επιχειρηματίας Γιώργος Κοτοπούλης ανεβάζοντας μάλιστα και μία φωτογραφία με τους επισκέπτες έξω από το Αρχαίο Ωδείο της πόλης.
"Τώρα: Επισκέπτες στη πόλη μας ήρθαν στο Ρωμαϊκό Ωδείο ώρα 15.35 αλλά οι... Ρωμαίοι το είχαν κλειστό... τους είπα να έρθουν αύριο κατά τις 9.30 το πρωί μπας και τους ανοίξει κανένας..." έγραψε χαρακτηριστικά στο σχετικό του post, προσθέτοντας στη συνέχεια:
"Χρόνια τώρα παρακαλάω τους ρωμαίους να μου αφήσουν τα κλειδιά ή ας τα αφήσουν στο περιπτερά μπροστά από το ωδείο..... (σήμερα είχε ημερίδα στη βεσο μαρε για τον τουρισμό στην περιοχή μας, λετε να πήγαν εκεί οι ρωμαίοι?)...".
patrasevents