Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΤΡΙΝΕΣ : Χωρίς τους άνδρες τους… «αναβίωσαν» τις 50 αποχρώσεις του γκρι - Όργιο σε εξοχικό σπίτι σε προάστιο της Πάτρας


Και όμως οι 50 αποχρώσεις του γκρι έδωσαν πνοή στις ερωτικές φαντασιώσεις όχι μόνο των ζευγαριών, αλλά και των παρεών, με τις γυναικείες συντροφιές, έχοντας έτσι και αλλιώς μία παιχνιδιάρικη διάθεση στο κρεβάτι, να βρίσκουν νέους τρόπους μέσα από την ταινία και κυρίως μέσα από το ομώνυμο βιβλίο, για να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους ορέξεις.

Όπως για παράδειγμα μία τετράδα κοριτσιών από την Πάτρα που αφού είδε την ταινία παρέα, αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν από την θεωρία στην πράξη, αφήνοντας όμως τους συντρόφους τους, φοβούμενες τα ενδεχόμενα ταμπού τους!

Στην «πιάτσα» λοιπόν κυκλοφορεί πως οι τέσσερις νεαρές υπέγραψαν ένα εικονικό συμβόλαιο (όπως στο σενάριο) στο οποίο απαραίτητη προϋπόθεση θα ήταν η εχεμύθεια, όπου με βάση αυτό θα προχωρούσαν σε αρκετές από τις ερωτικές πράξεις των γκρι αποχρώσεων.Η βασική όμως διαφορά θα ήταν ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ήταν οι τέσσερις τους και δεν θα υπήρχαν άνδρες.

Οι δύο από αυτές θα έπαιζαν τον ρόλο του άνδρα έχοντας προμηθευτεί τα απαραίτητα αξεσουάρ και τα μηχανήματα και οι άλλες δύο τον ρόλο της γυναίκας, ανταλλάζοντας όμως κάθε φορά, εναλλάξ τους ρόλους τους ανάλογα με τις επιθυμίες και τα κέφια της κάθε μίας.

Γιατί τα ραντεβού θα είναι συνεχή, με διάρκεια και σταθερότητα. Μάλιστα η πρώτη συνάντηση των τεσσάρων κοριτσιών από την Πάτρα, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, ήδη έχει γίνει σε εξοχικό σπίτι λίγο έξω από την πόλη και ήταν αρκετά επιτυχημένη, αφήνοντας και τις τέσσερις ιδιαίτερα ικανοποιημένες.
dete.gr

Αν είσαι από Πάτρα και θες να αποκτήσεις πρόσβαση σε μειωμένες τιμές σε μαγαζιά και επιχειρήσεις της Πάτρας αλλά και να πιέσουμε όλοι μαζί για ακόμα πιο μειωμένες τιμές έλα μαζί μας πατώντας εδώ