Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Δημοτικό Βρεφοκομείo Πατρών: Όταν τα νήπια ζωγραφίζουν πάνω σε ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων!- Απίστευτες ΦΩΤΟ


Το γεγονός δεν εκθέτει απλώς το Δημοτικό Βρεφοκομείο της πόλης, αλλά δημιουργεί σωρεία ερωτηματικών σχετικά με το καθεστώς με το οποίο λειτουργεί


Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε τις φωτογραφίες από το Δημοτικό Βρεφοκομείο της Πάτρας, με τα νήπια να ζωγραφίζουν με μαρκαδόρους πάνω σε ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και όλων των κομμάτων που λαμβάνουν μέρος στις εθνικές εκλογές! Τα πρόσωπά τους έχουν σκεπαστεί για ευνόητους λογους ωστόσο οι φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή του το thebest.gr αποδεικνύουν ότι πρόκειται για παιδιά τα οποία βρίσκονται στους χώρους του Δημοτικού Βρεφοκομείου, αυτή τη σχολική περίοδο και τα οποία ανέμελα, μαθαίνουν τα... σήματα των κομμάτων και την αξία της....Χρυσής Αυγής από τα τρυφερά τους χρόνια.
Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι στην έναρξη της σεζόν, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο όλες οι τάξεις ήταν γεμάτες από ψηφοδέλτια για καλλιτεχνική εκτόνωση των νηπίων, ενώ ακόμη και σήμερα η ζωγραφική επί...ψηφοδελτίω συνεχίζεται.
Το γεγονός δεν εκθέτει απλώς το Δημοτικό Βρεφοκομείο της πόλης, αλλά δημιουργεί σωρεία ερωτηματικών σχετικά με το καθεστώς με το οποίο λειτουργεί και την ευθύνη όσων επέτρεψαν και επιτρέπουν να παίζουν τα παιδιά με τα σύμβολα του ναζισμού, τα σχηματισμένα πάνω στα ψηφοδέλτια, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.
Απορίας άξιον είναι το πώς βρέθηκαν τα ψηφοδέλτια στο Βρεφοκομείο, καθώς και αντικείμενο προς ΕΔΕ το ποιός επέτρεψε την μετατροπή τους σε μπλοκ ζωγραφικής για τα παιδιά.
Ο Δήμος της Πάτρας, οφείλει να δώσει άμεσα απαντήσεις για αυτήν την- τουλάχιστον θλιβερή- κατάσταση, που θυμίζει τρίτο κόσμο!!!


Γιώτα Κοντογεωργοπούλου
 
TheBest