Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Θρήνος στην Κρήτη για τον φοιτητή που σπούδαζε στη Πάτρα και έφυγε από τη ζωή (pics)

Θρήνος στην Κρήτη για τον φοιτητή που σπούδαζε στη Πάτρα και έφυγε από τη ζωή (pics)
Η κηδεία του έγινε το πρωί της Παρασκευής

Θρήνος στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο, στην Κρήτη για τον 22χρονο Μιχάλη Παντατοσάκη, τον φοιτητή που έφυγε από την ζωή και σπούδαζε στο ΑΤΕΙ Πάτρας στο Τμήμα Λογοθεραπείας.
Η κηδεία του έγινε το πρωί της Παρασκευής και σύμφωνα με το creteplus το ερώτημα που απασχολεί συγγενείς, φίλους, καθηγητές και συμφοιτητές του άτυχου νέου που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ΚΤΕΛ της μεσημεριανής διαδρομής Πάτρα-Αθήνα έχει να κάνει με το τι πραγματικά συνέβη.
Ο 22χρονος φοιτητής που καταγόταν από την Κρήτη στις 20 Μαρτίου είχεαναρτήσει στην ιστοσελίδα του στο facebook το πακετάρισμα των πραγμάτων του, τα οποία και μετέφερε στην Αθήνα, ανακοινώνοντας και αποχαιρετιστήριο πάρτι.
Η μοίρα όμως δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, κατά την διαδρομή προς την Αθήνα και συγκεκριμένα λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν. Ο 22χρονος έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως ο διπλανός του ειδοποίησε τον οδηγό και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Αφού τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.
(Οι φωτογραφίες είναι από το Creteplus)

Θρήνος στην Κρήτη για τον φοιτητή που σπούδαζε στη Πάτρα και έφυγε από τη ζωή (pics)Θρήνος στην Κρήτη για τον φοιτητή που σπούδαζε στη Πάτρα και έφυγε από τη ζωή (pics)
patrasevents