Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η Πατρινή Κατερίνα Κυριακοπούλου κορυφώνει την προετοιμασία της (pics)

Η Πατρινή Κατερίνα Κυριακοπούλου κορυφώνει την προετοιμασία της (pics)
Ετοιμάζεται με φόντο το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων
Κορυφώνει την προετοιμασία της η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα εις ύψος και αθλήτρια της Παναχαϊκής, Κατερίνα Κυριακοπούλου.
Η πρωταθλήτρια των «κοκκινόμαυρων» μετά το χρυσό που κατάφερε να πάρει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ετοιμάζεται για το διασυλλογικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.
Η Κατερίνα Κυριακοπούλου δουλεύει σε καθημερινή βάση μαζί με την προπονήτρια της Αλέκα Σιούλη και σε δηλώσεις της στο patrasevents, τονίζει: «Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει καλά σε γενικές γραμμές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ορισμένα προβλήματα.
Δουλεύουμε όμως συνεχώς, με στόχο να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και μέσα από την δουλειά αυτά τα ξεπερνάμε. Επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα πάρω μέρος είναι το το διασυλλογικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η αγωνιστική περίοδος για μένα αναμένεται να φουλάρει στα τέλη Μαΐου.
Είναι η περίοδος που θα κυνηγήσουμε μαζί με την προπονήτρια μου το όριο που θα μας εξασφαλίσει την συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων».
Αυτός είναι άλλωστε και ο βασικός στόχος της Κατερίνας Κυριακοπούλου για την φετινή χρονιά, η συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που θα γίνει το Ιούλιο.

Η Πατρινή Κατερίνα Κυριακοπούλου κορυφώνει την προετοιμασία της (pics)
patrasevents