Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΠΑΤΡΑ: Στις 27 Μαρτίου η 8η Έκθεση τουρισμού Activetrip 2015


Διαπιστευτήρια κύρους έλαβε για μία ακόμα διοργάνωση η επικείμενη 8η Έκθεση τουρισμού Activetrip 2015, καθώς θα έχει  την αιγίδα και την υποστήριξη κορυφαίων τουριστικών καθώς και άλλων σημαντικών φορέων της χώρας, αλλά και της περιφέρειας.

Συγκεκριμένα  η Έκθεση, η οποία όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί το τριήμερο Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Μαρτίου και φέτος στην αίθουσα Αίγλη της Veso Mare στην Πάτρα, θα τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Επίσης θα έχει την Υποστήριξη του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), της αιρετής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος, με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Οργανισμού-Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Πατρέων, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Ο.Λ.ΠΑ. καθώς και μεγάλων επιχειρήσεων  και φορέων ως χορηγών.

Στο μεταξύ οι συμμετοχές στην ΄Έκθεση, όσο και στο ένθετο 3ο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας θα ξεπεράσουν τις σαράντα, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια χωρητικότητας της αίθουσας.

Έχει καταρτιστεί επίσης ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που θα ανακοινωθεί αναλυτικά τις αμέσως επόμενες μέρες.
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610-220607 και 2610-226540.

dete.gr