Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Γυμνόστηθες κομμώτριες τώρα και στην Πάτρα! – Προτάσσουν ψαλίδια και στήθη! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μετά το «Hot Cuts» στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο κομμωτήριο οπού κομμώτριες και κομμωτές προσφέρουν γυμνοί τις υπηρεσίες τους, έρχεται αντίστοιχο hair salon και στην Πάτρα. Tο κομμωτήριο θα λειτουργεί μόνο με ραντεβού και υπόσχεται μεγάλο μισθό σε όσους και όσες έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση με γνώσεις κομμωτικής και ζητούν εργασία.


To πρώτο κομμωτήριο με γυμνόστηθες κομμώτριες άνοιξε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2010, δημιουργώντας μια τάση που εξαπλώθηκε γρήγορα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τις υπηρεσίες που ζητά κάθε φορά ο πελάτης (κούρεμα, λούσιμο και μασάζ στο κεφάλι, κ.λπ.) αλλά το σίγουρο ότι οι άντρες έχουν έναν λόγο παραπάνω να επισκέπτονται το συγκεκριμένο κομμωτήριο.

Η αρχική ιδέα ανήκε στον 26χρονο Βότγιεκ Βασιλέφσκι, ο οποίος χρειάστηκε 18 μήνες προκειμένου να την υλοποιήσει, καθώς δεν του ήταν εύκολο να βρει τέσσερις κομμώτριες πρόθυμες να μείνουν ημίγυμνες προτού πιάσουν τα ψαλίδια.

Τελικά οι… κομμώτριες βρέθηκαν, το όνειρό του πήρε σάρκα και οστά με την ονομασία «Hotcuts», και ο Βότγιεκ δικαιώθηκε πανηγυρικά.