Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Πάτρα: Πιασμένοι χέρι-χέρι γιόρτασαν στην πλατεία Γεωργίου την Ώρα της ΓΗΣ 2015 - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πιασμένοι χέρι-χέρι γιόρτασαν στην πλατεία Γεωργίου την Ώρα της ΓΗΣ 2015 - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ  Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα των PATRINISTAS

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα των PATRINISTAS

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση μας για την ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2015, που φέτος είχε κεντρικό μήνυμα«Δικτυωνόμαστε για μια Καλύτερη Ζωή».
Δεκάδες συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομάδας Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης PATRINISTAS, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους παγκόσμιους ηγέτες , ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος από τις κλιματικές αλλαγές . 

Πιαστήκαμε χέρι – χέρι , γύρω από την ¨Πλανήτη Γη¨ που εξέπεμπε το μήνυμα "ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΓΗ" και βροντοφωνάξαμε «Νοιαζόμαστε για τον πλανήτη μας και συμβάλουμε στη διαμόρφωση του κατάλληλου πολιτικού κλίματος για την επίλυση των σοβαρότερων περιβαλλοντικών προβλημάτων του». 

Εμείς οι ίδιοι κρατάμε το μέλλον μας στα χέρια μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας χωρίζουν : φύλο, εθνικότητα, φυλή, πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Όμως , στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, δεν έχουν σημασία τα σύνορα - είμαστε όλοι πολίτες του Πλανήτη Γη!!!

Η κλιματική αλλαγή δεν περνάει μόνο από το χέρι μας, αλλά είναι μια παγκόσμια πρόκληση που απαιτεί ριζική αλλαγή πολιτικής. Σβήνοντας τα φώτα συμβολικά για μια ώρα δεν εξοικονομούμε τόση ενέργεια. Όμως, η Ώρα της Γης είναι μια αφορμή για την προσωπική μας δέσμευση: πολλά περνούν από το χέρι μας και για να ζητήσουμε περισσότερα από τους δίπλα μας κι από τις κυβερνήσεις μας, είναι σημαντικό πρώτα να κάνουμε το δικό μας βήμα!

Κάτω από το φως των αστεριών και των κεριών γνωριστήκαμε , συζητήσαμε,αλληλοκεραστήκαμε, περάσαμε παρείστικα μια ολόκληρη ώρα και κλείσαμε ραντεβού στην επόμενη δράση μας «ΔΙΑΒΑΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ» την Κυριακή 5 Απριλίου 2015!!!
TheBest