Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Το νεοκλασικό της Ρήγα Φεραίου που από ερείπιο έγινε "στολίδι" (pics)

Το νεοκλασικό της Ρήγα Φεραίου που από ερείπιο έγινε "στολίδι" (pics)
Συγκεντρώνει τα βλέμματα και τον θαυμασμό των διερχομένων και των περαστικών
Tο κτίριο που υπάρχει στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στην συμβολή του με την Φιλοποίμενος, από ερείπιο έγινε ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά κτίρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Πάτρα.
Η ομορφιά του αναδεικνύει της αξία της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και την αρχοντιά της. Μάλιστα περαστικοί από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου δεν σταματούν να εκφράζουν τον θαυμασμό τους καθώς το ανακαινισμένο νεοκλασικό αποτελεί ένα από τα θέματα συζήτησης των θαμώνων από τον εμπορικότερο πεζόδρομο της Πάτρας.
Τις νύχτες, ειδικότερα το συγκεκριμένο νεοκλασικό, είναι πιο όμορφο, δείχνοντας ότι η ωραιότητα του κλασικού θα παραμείνει διαχρονική ακόμα και στους μοντέρνους καιρούς που ζούμε, την εποχή του internet, της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Το νεοκλασικό της Ρήγα Φεραίου που από ερείπιο έγινε "στολίδι" (pics)Το νεοκλασικό της Ρήγα Φεραίου που από ερείπιο έγινε "στολίδι" (pics)Το νεοκλασικό της Ρήγα Φεραίου που από ερείπιο έγινε "στολίδι" (pics)Το νεοκλασικό της Ρήγα Φεραίου που από ερείπιο έγινε "στολίδι" (pics)Το νεοκλασικό της Ρήγα Φεραίου που από ερείπιο έγινε "στολίδι" (pics)Το νεοκλασικό της Ρήγα Φεραίου που από ερείπιο έγινε "στολίδι" (pics)
patrasevents