Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Πάτρα: Ραντεβού για... γκάζια, "κόντρες" και χρήμα τις νύχτες!

Πάτρα: Ραντεβού για... γκάζια, "κόντρες" και χρήμα τις νύχτες!
Παρά τις κινητοποιήσεις της αστυνομίας και τις καταγγελίες των κατοίκων το φαινόμενο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση
Φόβος και τρόμος έχουν γίνει οι κόντρες αυτοκινήτων και δικύκλων τις νύχτες, στην περιοχή της Πατρών – Κλάους, αλλά και στον δρόμο της Ελευθερίου Βενιζέλου.
Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει σε κινητοποιήσεις το τελευταίο διάστημα, αλλά και σε συλλήψεις, μετά από καταγγελίες κατοίκων, το όλο φαινόμενο δεν έχει μειωθεί.
Πάτρα: Ραντεβού για... γκάζια, "κόντρες" και χρήμα τις νύχτες!
Οι κόντρες εξακολουθούν να πραγματοποιούνται σε πυκνά χρονικά διαστήματα της εβδομάδας, με τους κατοίκους ενός μεγάλου κομματιού της πόλης να μην μπορούν να κοιμηθούν και ταυτόχρονα να υπάρχει αυξημένος ο κίνδυνος ατυχημάτων.
Σύμφωνα με τους κατοίκους το ραντεβού των «κοντράκηδων» είτε με μηχανάκια, είτε με αυτοκίνητα είναι προκαθορισμένο και γίνεται πάντα τις ίδιες μέρες της εβδομάδας, πότε στην Πατρών – Κλάους (με αφετηρία τον κόμβο στο Carrefour) και πότε στην Ελευθερίου Βενιζέλου ξεκινώντας από χαμηλά  και φτάνοντας ψηλά στον δρόμο προς Εγλυκάδα.
Όπως αναφέρουν κύκλοι της αστυνομίας που διερευνούν το θέμα, το όλο φαινόμενο δεν έχει να κάνει απλά και μόνο με ένα χόμπι αυτοκινητιστών και μηχανόβιων, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει, στις κόντρες «παίζεται» και χρήμα.
patrasevents