Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Το καλοκαίρι έφτασε και η Πάτρα θα «γεμίσει» μελωδίες-Όλες οι συναυλίες που θα γίνουν στην πόλη

Το καλοκαίρι έφτασε και η Πάτρα θα «γεμίσει» μελωδίες-Όλες οι συναυλίες που θα γίνουν στην πόλη Μας περιμένει ένα μουσικό καλοκαίρι

Μας περιμένει ένα μουσικό καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και σίγουρα ένας από τους πιο όμορφους τρόπους να περάσει κανείς τα καλοκαιρινά βράδια του είναι οι συναυλίες. Άλλωστε γνωστοί και σπουδαίοι καλλιτέχνες αγαπάνε την Πάτρα και το κοινό της. Έτσι φροντίζουν να το επισκέπτονται με σκοπό να του χαρίσουν ξεχωριστά μουσικά βράδια.

Οι Imam Baildi ξαναπαίρνουν τους δρόμους και κάνουν στάση στην Πάτρα και στο Λιθογραφείο την Πέμπτη 21 Μαΐου . Μετά από ένα χειμώνα στην Αθήνα με πρόβες αλλά και ιδιαίτερα επιτυχημένες εμφανίσεις οι Imam Baildi κατέληξαν σε ένα ολόφρεσκο νέο πρόγραμμα, και είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν με αυτό το κοινό της Πάτρας.
Ο Κωστής Μαραβέγιας μετά από τις δύο sold out συναυλίες του στην Αθήνα στο Βοτανικός Live Stage, επισκέπτεται την Πατρα στις 5 ιουνίου 2015 για μια μοναδική συναυλία στα Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία).Μία μοναδική βραδιά με την ενέργεια του Κωστή Μαραβέγια και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα. ΜΙΑ εκρηκτική live παράσταση με βασικό μήνυμα τη μουσική, τη χαρά και την ελπίδα
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα επισκεφτεί την Πάτρα και το κοινό της, που τόσο τον αγαπάει, στις 8 Ιουνίου.Εκείνο το βράδυ θα πραγματοποιήσει μια συναυλία στα Παλαιά Σφαγεία. Ανάμεσα στα τραγούδια του προγράμματος του θα νρίσκονται και αυτά που συναντάμε στο άλμπουμ του με τίτλο «Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου» που πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε βινύλιο.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, μετά την εμφάνιση που έκανε τον Δεκέμβρη, επιστρέφει στην Πάτρα όπου θα πραγματοποιήσει μια μοναδική συναυλία στις 15 Ιουνίου στα Παλαιά Σφαγεία. Έχοντας στις αποσκευές του την τελευταία του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε πρόσφατα αλλά και διαχρονικά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ θα καταφτάσει στην Πάτρα  και τραγουδήσει γι’ αυτήν σε μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη.
Μια στάση στην Πάτρα θα κάνουν και οι ACTIVE MEMBER. Θα πραγματοποιήσουν μια συναυλία  στην Πλαζ της Πάτρας στις 13 Ιουνίου.
Το «Mirasol» που βρίσκεται στην παραλία της Ροδινής θα φιλοξενήσει τρία συγκροτήματα που θα διασκεδάσουν τους Πατρινούς με τα τραγούδια τους.Στις  7 Ιουνίου θα ανέβουν στην σκηνή του Mirasol οι  Les SkartOi.Ακολουθούν το Σάββατο 13 Ιουνίου οι Gadjo Dilo και στις 20 Ιουνίου οιPenny and the Swingin.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγο μετά την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Το παράξενο με μένα», πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στην Πάτρα, την πόλη από την οποία ξεκίνησε την καλλιτεχνική του διαδρομή θα βρεθεί στις 20 Ιουνίου καθώς θα εμφανιστεί στο «Ακρωτήρι» που βρίσκεται στο Ρίο.
Στο «Ακρωτήρι» θα βρεθούν επίσης και οι Onirama. Η Πάτρα τους αγαπάει και το έχει αποδείξει πολλές φορές με την ανταπόκριση της στα live που πραγματοποιεί κατά καιρούς το συγκρότημα στην πόλη. Η ημερομηνία δεν είναι ακόμη γνωστή αλλά είναι σίγουρο ότι το καλοκαιρινό πάρτυ με τους Onirama θα ανεβάσει το θερμόμετρο της διασκέδασης  στα ύψη.
Από ότι φαίνεται σε έναν νέο συναυλιακό χώρο για τον οποίο θα έχουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε την χαρά να ακούσουμε τηνΕλευθερία Αρβανιτάκη. Στον ίδιο χώρο θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους ο Χρήστος Θηβαίος με τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου αλλά και τον Γιάννη Κότσιρα με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Επίσης  αναμένεται να ενσωματωθεί στο φετινό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων συναυλία  με τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Μαρινέλλα.
TheBest