Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΠΑΤΡΑ: Στον Εισαγγελέα ο 45χρονος - Βαριές οι κατηγορίες - Σκότωσε την γυναίκα του - Δράμα για τον 14χρονο γιο τους


Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα ο 45χρονος άνδρας που σκότωσε την γυναίκα και μητέρα του παιδιού του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο  άνδρας φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του στο μπάνιο πνίγοντάς τη, στη συνέχεια την μετέφερε στο κρεβάτι  και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του με ξυραφάκια. 

Το έγκλημα συνέβη σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην οδό Μειλίχου.  Την αστυνομία ειδοποίησαν περίοικοι που κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει στο σπίτι του ζευγαριού. Όταν έφτασε η ΕΛ.ΑΣ χρειάστηκε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού με τη συνδρομή της πυροσβεστικής. 

 Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν νεκρή την γυναίκα και αιμόφυρτο τον άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας". Σήμερα εξήλθε από το Νοσοκομείο και ομολόγησε το έγκλημά του. Τα στοιχεία δείχνουν έγκλημα πάθους.

 Η επόμενη μέρα αποκαλύπτει το μέγεθος της τραγωδίας. Όλο το βάρος έχει πέσει στα τρία παιδιά που άφησε πίσω της η άτυχη γυναίκα. Ένα 14χρονο που είχε αποκτήσει με τον σύζυγο της και δύο μεγαλύτερα από προηγούμενο γάμο.

Dete