Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Την χτύπησε, της συστήθηκε και της ζήτησε να του κάνει μήνυση!

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να έπεσε θύμα κάποιου ψυχοπαθή
Το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα κάποιου ψυχοπαθή ερευνούν οι αστυνομικοί για μια γυναίκα που μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο κεφάλι και σε κατάσταση σοκ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από έναν άγνωστο ο οποίος μάλιστα της... συστήθηκε και της ζήτησε να του κάνει μήνυση!

Η άτυχη 28χρονη περπατούσε ανυποψίαστη μέρα- μεσημέρι στη συνοικία του Αγίου Νικολάου, όταν ξαφνικά ο άγνωστος άνδρας την χτύπησε δυο φορές στο κεφάλι με έναν μεταλλικό «κάβουρα», τον οποίο στη συνέχεια άφησε δίπλα της στο δρόμο. Προτού απομακρυνθεί χωρίς να αρπάξει την τσάντα της, της είπε το όνομά του και της υπέδειξε να ακολουθήσει την... δικαστική οδό!

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έκαναν 22 ράμματα στο κεφάλι και παρέμεινε για νοσηλεία. Οι αστυνομικοί έστειλαν τον «κάβουρα» στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να βρεθούν τα αποτυπώματα του αγνώστου, μήπως και οδηγήσουν στην εξακρίβωση της ταυτότητάς του, ενώ σχημάτισαν δικογραφία κατ' αγνώστου για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
patrastimes