Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Πάτρα: Μονογονεϊκή οικογένεια ζει σε άθλιες συνθήκες – Έκκληση για βοήθεια

Πάτρα: Μονογονεϊκή οικογένεια ζει σε άθλιες συνθήκες – Έκκληση για βοήθεια Από το Φωτεινό Αστέρι

Από το Φωτεινό Αστέρι

Έκκληση για οικοδομικά υλικά και εθελοντική εργασία, απευθύνει το Φωτεινό Αστέρι για τη βοήθεια μονογονεϊκής οικογένειας με ανήλικο παιδί, που ζει σε άθλιες συνθήκες. Σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση αναφέρει:
«Το Φωτεινό Αστέρι είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων παιδιών και των οικογενειών τους.
Η λειτουργία μας βασίζεται εξ ολοκλήρου στην βοήθεια που προσφέρουν συμπολίτες μας και σε εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας, ώστε μαζί να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των άπορων οικογενειών, που βάλλονται από την ένδεια. Αυτή τη χρονική στιγμή υπάρχει άμεση ανάγκη για επισκευές σπιτιού μονογονεϊκής οικογένειας ανηλίκου.
Το Φωτεινό Αστέρι έχει ήδη αξιοποιήσει την προσφορά εθελοντών για εργασίες οικοδομικές, υδραυλικές και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, καθώς και τη δωρεά υλικών για τις επισκευές αυτές. Για να ανταπεξέλθουμε στο έργο, χρειαζόμαστε:
άμμο, τσιμέντο, ασβέστη, μαρμαρόσκονη, στόκο σπατουλαρίσματος, πλαστικό χρώμα, αστάρι μετάλλου λαδομπογιά και εθελοντές Σοβατζή και Ελαιοχρωματιστή.
Με τη συμμετοχή σας, θα καταφέρουμε όλοι μαζί, να υποστηρίξουμε την οικογένεια αυτή, ώστε να καταφέρουν να αποκτήσουν βασικές συνθήκες διαβίωσης.
0026 0672 94 0200139326
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ EUROBANK»
TheBest