Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Το πιο ρομαντικό drift του κόσμου, έγινε στην Κάτω Αχαΐα - Δείτε φωτογραφίες

Το πιο ρομαντικό drift του κόσμου, έγινε στην Κάτω Αχαΐα - Δείτε φωτογραφίες
Ο Βασίλης Κουτρουμάνης λατρεύει την ταχύτητα και έκανε μία έκπληξη στην αγαπημένη του, Δήμητρα
Χόρεψε τον… χορό του Ησαΐα με την αγαπημένη του και στη συνέχεια έκανε ένα δικό του πρωτότυπο χορό, μαζί με έναν πιστό του φίλο, γύρω από την νύφη.
Ο Βασίλης Κουτρουμάνης, λατρεύει την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα, ενώ είναι ένας από τους φανατικούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μαζί με όλα αυτά, όμως, λατρεύει και την Δήμητρα, την εκλεκτή της καρδιάς του, την οποία και παντρεύτηκε, στις 23 Μαΐου στην Κάτω Αχαΐα.
Δεν θα μπορούσε, έτσι, την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του, την ημέρα του γάμου του, να αφήσει την αγάπη του για την ταχύτητα έξω από τον… όλο χορό. Σκέφτηκε να τα συνδυάσει και τα κατάφερε. Γιόρτασε, λοιπόν, το ευτυχές γεγονός, με ένα δικό του ξεχωριστό τρόπο. Λίγη ώρα μετά τον χορό του Ησαΐα, πήρε ένα αυτοκίνητο και έκανε drift γύρω από την νύφη.
Εκείνη στην αρχή τα έχασε και ξαφνιάστηκε, γνωρίζοντας όμως την αγάπη του καλού της για τα αυτοκίνητα και τις ταχύτητες, γρήγορα συνειδητοποίησε τι  γινόταν. Ο αγαπημένος της Βασίλης Κουτρουμάνης είχε βρει τον τρόπο να την κερδίσει για ακόμα μία φορά και έτσι μπήκε μέσα στο αμάξι και μαζί εξαφανίστηκαν σαν… αστραπή, σε άλλη γη και σε άλλα μέρη.
Αν μη τι άλλο ήταν το πιο ρομαντικό drift που έχουμε δει… 
(Οι φωτογραφίες είναι του VintageMemories Nikolakopoulos και τις βρήκαμε στο westcity).

Το πιο ρομαντικό drift του κόσμου, έγινε στην Κάτω Αχαΐα - Δείτε φωτογραφίες Το πιο ρομαντικό drift του κόσμου, έγινε στην Κάτω Αχαΐα - Δείτε φωτογραφίες
patrasevents