Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ιωάννα Στούμπου: Η 20χρονη από το Αίγιο που από τα πρώτα "κλικ" γοητεύει το φακό (pics)

Ιωάννα Στούμπου: Η 20χρονη από το Αίγιο που από τα πρώτα "κλικ" γοητεύει το φακό (pics)
Έχει "τρέλα" με την φωτογραφία και έκανε την... τρέλα της πραγματικότητα
Της αρέσει η φωτογραφία, αφού και αυτή έχει μία αρκετά καλή σχέση με τον φακό και αυτό είναι κάτι που μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας την.
Απόφοιτος της σχολής εφαρμογών πληροφορικής, έχοντας πάρει το σχετικό δίπλωμα από Ι.ΙΕΚ της Δυτικής Ελλάδας και έχοντας από μικρή μία αγάπη προς τους Υπολογιστές και την Πληροφορική, η φωτογραφία της προέκυψε στην πορεία, κυρίως από χόμπι.
Η Ιωάννα Στούμπου, είναι ένα κορίτσι μόλις 20 χρόνων που προέρχεται από το Αίγιο και που τώρα σκέφτεται να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της φωτογράφισης και του μόντελινγκ.
Όταν, άλλωστε, είσαι 20 χρόνων είναι σαν να ανοίγονται όλοι οι δρόμοι μπροστά σου και εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο παρά να κάνεις τις σωστές επιλογές και πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, ώστε να πορευτείς στη συνέχεια.
Η 20χρονη Ιωάννα είναι ένα κορίτσι που δείχνει να έχει την ωριμότητα για να πάρει αυτές τις αποφάσεις, έχοντας όμως και κρυφές «αγάπες», τις οποίες έχει όλες τις προϋποθέσεις για να ακολουθήσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 

Ιωάννα Στούμπου: Η 20χρονη από το Αίγιο που από τα πρώτα "κλικ" γοητεύει το φακό (pics)
Μέσα από την αγάπη της για την πληροφορική ανέπτυξε μία άλλη σχέση με τα social media και έτσι μέσα από την σχέση αυτή φροντίζει να εξελίξει την κοινωνικότητα που έχει ως στοιχείο του χαρακτήρα της.
Της αρέσει το βόλεϊ, της αρέσει να διασκεδάσει, της αρέσει να κάνει καινούργια πράγματα, να γνωρίζει νέους ανθρώπους και της αρέσει να δοκιμάζει και να πειραματίζεται με κάθε «τρέλα» που έχει στο μυαλό της, αφού πρώτα την σκεφθεί και την δει από διάφορες πλευρές.
Μία από αυτές τις «τρέλες» είναι και το να την βγάζουν «φωτογραφίες»και ένα από αυτά τα καινούργια πράγματα που έκανε είναι και η φωτογράφιση της με τον φακό του Γιάννη Σαρηγιάννη. 

Ιωάννα Στούμπου: Η 20χρονη από το Αίγιο που από τα πρώτα "κλικ" γοητεύει το φακό (pics)
Μία «τρέλα» που μάλλον έπρεπε να κάνει, τρελαίνοντας έτσι τον φακό και εμάς μαζί,  πετυχαίνοντας από τα πρώτα της «κλικ», να αναδείξει μία αθωότητα,  μία γοητεία και μία φρεσκάδα που συνδυάζονται με το νεαρό της ηλικίας της. 
Γιατί είπαμε, είναι νέα και είναι της άποψης ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αρκεί να έχει πάθος για αυτό που προσπαθεί να κατακτήσει. Εμάς πάντως μας κατέκτησε και χωρίς να το προσπαθήσει. Εσάς;

Ιωάννα Στούμπου: Η 20χρονη από το Αίγιο που από τα πρώτα "κλικ" γοητεύει το φακό (pics) Ιωάννα Στούμπου: Η 20χρονη από το Αίγιο που από τα πρώτα "κλικ" γοητεύει το φακό (pics) Ιωάννα Στούμπου: Η 20χρονη από το Αίγιο που από τα πρώτα "κλικ" γοητεύει το φακό (pics)
patrasevents