Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Θα μπορούσαν να είναι τα Hamptons της Αχαΐας...

Θα μπορούσαν να είναι τα Hamptons  της Αχαΐας...
Αν η Rihanna, η Κardashian ή η Scarlett Johansson έφταναν στα μέρη μας, εκεί θα "άραζαν"!
Ναι, τα Hamptons!
Δηλαδή εκείνη η ομάδα χωριών που σχηματίζουν ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο και ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Αμερικής!
Ο λόγος για την Άκολη...
Η κοσμοπολίτικη παραλία στον ομώνυμο κόλπο και χωριό ανατολικά της Πάτρας, με ταβέρνες και μπαράκια πάνω στην θάλασσα...

Θα μπορούσαν να είναι τα Hamptons  της Αχαΐας...
Η παραλία της Άκολης είναι μία από τις πιο γνωστές και τουριστικές παραλίες του Δήμου Αιγιαλείας και βρίσκεται στον οικισμό της Αβύθου. Eίναι μια παραλία με βότσαλο, αρκετά καθαρή αλλά και με μεγάλο βάθος. Διαθέτει αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια και καφέ μπαρ ακριβώς πάνω στη θάλασσα, δίπλα στο κύμα, τα οποία διαθέτουν ξαπλώστρες και ομπρέλες.
Η ανατολική πλευρά της είναι πεζοδρομημένη και διαθέτει ένα τεράστιο χώρο στάθμευσης εντελώς δωρεάν.

Ο βυθός στην Ακολη Αιγίου


Διαθέτει εγκαταστάσεις beach volley και ενοικιαζόμενα ποδήλατα και κανό θαλάσσης, ενώ πίσω από το πάρκινγκ υπάρχουν γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο τένις και ποδοσφαίρου.
Θα μπορούσαν να είναι τα Hamptons  της Αχαΐας...Στους καλοκαιρινούς μήνες, το δυτικό κομμάτι της παραλίας το οποίο είναι ασφαλτοστρωμένο, παραχωρείται αποκλειστικά στους πεζούς, αφού απαγορεύεται η είσοδος για όσο διαρκεί η τουριστική περίοδος.
Η ακτογραμμή της Αιγιάλειας με τις όμορφες και καθαρές παραλίες της, προσφέρει στον επισκέπτη απίστευτες εναλλαγές. Όποια παραλία και αν έχετε επιλέξει για τις διακοπές σας, έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε τις άλλες πολύ εύκολα, αφού οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι μικρές. Κάθε παραλία έχει την δική της μοναδική ομορφιά και γραφικότητα, πού μαζί με τις παραλιακές ταβέρνες και τα μπαράκια συμπληρώνουν την εικόνα.

Θα μπορούσαν να είναι τα Hamptons  της Αχαΐας...Θα μπορούσαν να είναι τα Hamptons  της Αχαΐας...Θα μπορούσαν να είναι τα Hamptons  της Αχαΐας...Θα μπορούσαν να είναι τα Hamptons  της Αχαΐας...
patrasevents