Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΑΙΓΙΟ: Έρχεται η Νατάσα Μποφίλιου στις 27 Ιουνίου 2015

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ύστερα από ένα χειμώνα αποχής από τις live εμφανίσεις, ξεκινά με συγκίνηση και ανυπομονησία μια νέα πανελλαδική περιοδεία, αρχής γενομένης από μια διπλή συναυλία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στην Αθήνα, την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015.

Απ' όσο είδαμε στο πρόγραμμα της περιοδείας της που ανακοινώθηκε, η Νατάσα Μποφίλιου αναμένεται να έρθει στις 27 Ιουνίου 2015 στο Αίγιο, στο υπαίθριο θέατρο Αιγιαλείας «Γεώργιος Παππάς» ενώ στην Πάτρα θα αργήσει λίγο να έρθει. Η ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί, είναι στις 16 Σεπτεμβρίου 2015 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών (πρώην Πολιτεία) στην Ακτή Δυμαίων.

Επίσης θα εμφανιστεί live στις 12 Αυγούστου 2015, στο θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία.

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας - την ευαισθησία και το πάθος, στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιο λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.

Αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της πιο δυναμικής τριάδας της τελευταίας δεκαετίας, όπως το "Σ' έχω βρει και σε χάνω", το "Εν λευκώ", το "Μέτρημα" κ.α., ύστερα από μία σειρά πειραματικών προσεγγίσεων, επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις, προκειμένου να συναντήσουν την απλότητα μιας νέας αφετηρίας σε μία σειρά συλλεκτικών συναυλιών.

Στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις "Πρώτες Λέξεις", τη νέα συνεργασία της Νατάσσας Μποφίλιου με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.
Dete