Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Η 22χρονη με την μεγάλη ζωή και το «πέτσινο» χρήμα – Είχε περάσει και από το Ρίο

gunaika patratora
Τη μεγάλη ζωή με «πέτσινο» χρήμα κατηγορείται ότι έκανε μια νεαρή, η οποία ξόδευε χρήματα χωρίς φειδώ προκειμένου να το παίξει πλούσια στον σύντροφό της και τους φίλους της!
Μόνο για ένα διήμερο που βρέθηκαν όλοι μαζί στην Δυτική Ελλάδα (σε Ρίο και Μεσολόγγι) η… 22χρονη είχε μαζί της 2.400 ευρώ σε χαρτονομίσματα-μαϊμού, τα οποία σκόπευε να διοχετεύσει στην τοπική αγορά. Φρένο στα παράνομα σχέδιά της έβαλαν ο περιπτεράς και ο βενζινοπώλης του οικισμού Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, τους οποίους προσπάθησε να εξαπατήσει.
Και οι δύο όμως αναγνώρισαν ότι τα χαρτονομίσματα ήταν πλαστά, με αποτέλεσμα να καταγγείλουν τηλεφωνικά το περιστατικό στην Αστυνομία. Σύμφωνα με την espresso.gr, αμέσως σήμανε συναγερμός και το κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού όχι μόνο να καταφέρει να εντοπίσει το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Mercedes στο οποίο επέβαιναν η 22χρονη και οι τρεις φίλοι της, αλλά και να περισυλλέξει από τον δρόμο έναν χαρτοφύλακα με πλαστά χαρτονομίσματα που πέταξε εκείνη από το παράθυρο την ώρα της καταδίωξης!
Μέσα στην τσάντα υπήρχαν 1.150 ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα, η ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σημείωμα της νεαρής παραχαράκτριας. Τα υπόλοιπα πλαστά χαρτονομίσματα, ονομαστικής αξίας 1.250 ευρώ, βρέθηκαν κατά τις έρευνες των αστυνομικών μέσα στο σακβουαγιάζ με τα προσωπικά αντικείμενά της στο σπίτι του συντρόφου της 22χρονης, όπου φιλοξενήθηκαν.
Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στο σπίτι της «πλούσιας» νεαρής στην Αθήνα, όπου εντοπίστηκαν επιπλέον 5.050 πλαστά ευρώ μέσα σε έναν φάκελο καλά κρυμμένο στο δωμάτιό της. Στην απολογία της, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε, η 22χρoνη προσπάθησε να εξηγήσει πώς βρέθηκε στα χέρια της το συνολικό ποσό των 7.500 ευρώ σε παραχαραγμένα χαρτονομίσματα.
Βέβαια εκτός από το Αιτωλικό η 22χρονη «φιγουρατζού» σίγουρα είχε «μοιράσει» πλαστά χαρτονομίσματα και στην περιοχή του Ρίου!
Άγνωστο… πόσοι και ποιοι την «πάτησαν»!
patratora