Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Πάτρα: Ξεκινά το μέτρο των δωρεάν κοινόχρηστων ποδηλάτων

Πάτρα: Ξεκινά το μέτρο των δωρεάν κοινόχρηστων ποδηλάτων
Στον μόλο του Αγίου Νικολάου ο σταθμός διάθεσης τους
Η εφαρμογή του μέτρου για τα κοινόχρηστα ποδήλατα ξεκινά και οι Πατρινοί θα έχουν από εδώ και στο εξής την δυνατότητα να χρησιμοποιούν δωρέαν ποδήλατα για τις μετακινήσεις τους μέσα στο κέντρο.
Ο σταθμός διάθεσης των ποδηλάτων θα είναι στον μόλο του Αγίου Νικολάου έναντι του σταθμού του ΟΣΕ, μετά τις γραμμές του τραίνου, στην αριστερή πλευρά.  
Για την παραλαβή του ποδηλάτου κάποιος θα πρέπει να είναι ενήλικας (αν όχι πρέπει να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του) και να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.
Στο χώρο διάθεσης των ποδηλάτων θα συμπληρώσει ένα έντυπο με τα λοιπά στοιχεία του. Υπάρχει η δυνατότητα όταν πρόκειται για σχολεία ή διάφορες άλλες ομάδες, μετά από συνεννόηση, να δοθούν ποδήλατα και σε διαφορετικές ημέρες και ώρες. Θυμίζουμε ότι την εφαρμογή του σχεδίου προχωρά ο Π.Ο. Πατρών σε συνεργασία με την ΑΔΕΠ Α.Ε.
Η διάθεση γίνεται κάθε Παρασκευή 19.00-21.00 και η επιστροφή κάθε Δευτέρα 19.00-21.00 εκτός αργιών. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6937201805 Πολίτης Σπύρος και 6979336444 Διαμαντόπουλος Βασίλης.
patrasevents