Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)

Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)
Γιόρτασαν στην πλαζ σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα!
Θυμάστε τον ήχο του κουδουνιού; Τα σκονάκια στα θρανία;
Τις σχολικές γιορτές; Τους σπασίκλες αλλά και τους καλούς καθηγητές; Γενικά, τι σας έχει μείνει από τα καλύτερα μας χρόνια, τα μαθητικά;
Μια πολύ ωραία συνάντηση μετά από 25 ολόκληρα χρόνια είχαν οι μαθητές του 18oυ Δημοτικού και Γυμνάσιου Πάτρας!
Είχαν να βρεθούν περισσότερο από μία εικοσαετία και η συνάντηση στην πλαζ ήταν κάτι που αν μη τι άλλο προκάλεσε συγκίνηση και νοσταλγία από τα σκηνικά, τις τρέλες, τι αποτυχίες και τους έρωτες των παιδικών τους χρόνων.
Τότε ήταν πολύ αγαπημένοι όμως με τα χρόνια και τις υποχρεώσεις χάθηκαν...
Βρέθηκαν το 2015 σε ένα reunion που οργανώθηκε μέσω του facebook! 

Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)
Ήταν σχεδόν όλοι εκεί αφού κάποιοι έφυγαν για μέρη μακρινά και υποσχέθηκαν πως θα είναι στην επόμενη συνάντηση.
Η Νικόλ Λουκίδη, ο Κωνσταντίνος Φώτης, η Ανδριάννα Μπουσέτιλ, η Χαρά Λουκοπούλου, η Αιμιλία Πολυδωροπούλου, ο Βασίλης Τουντόπουλος, ο Άρης Φιλιότης, ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο Ανδρέας Μίντζας και ο Γιάννης Μπάρλος είχαν πολλά να πουν.
Έτσι ταξίδεψαν στα όμορφα χρόνια της νιότης τους...

Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)
Τα κοινά βιώματα, οι σκανδαλιές και οι κοπάνες “ξύπνησαν” μετά από τα όσα είχε ο καθένας να αφηγηθεί για εκείνα τα χρόνια που φοιτούσαν όλοι μαζί!
Ήταν τόσα πολλά όλα αυτά που είχαν να θυμηθούν που μετά τις πρώτες συστάσεις το κέφι δεν είχε τελειωμό.
Η «επιστροφή» σε εκείνα τα χρόνια μέσα από παρόμοιες εκδηλώσεις θα γίνεται πλέον συχνότερα γιατί τα μαθητικά τα χρόνια κανείς μας δεν τα αλλάζει με τίποτα!

Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)Οι Πατρινοί συμμαθητές που βρέθηκαν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! (pics)
patrasevents