Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΠΑΤΡΑ: Ο αδελφός της 45χρονης αποκαλύπτει όλα όσα βίωνε η γυναίκα! Αστυνομία: Εξαρτητική προσωπικότητα ο δράστης

Ο 45χρονος όπως υποστηρίζει, ο αδελφός της άτυχης γυναίκας είχε κάνει απόπειρα και στο παρελθόν να την σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο.

 «Στον ύπνο της επάνω την έπιασε. Eίχε γεμίσει την μπανιέρα, ξύπνησε εκείνη την ώρα και μπόρεσε και ξέφυγε» αναφέρει ο αδελφός της 48χρονης Νίκος Σακαρέλος. Τότε, η 48χρονη όπως λέει ο αδελφός της, πήρε τον 14χρονο γιο που είχε με τον 45χρονο και πήγε στη Θεσσαλονίκη. 

«Έφυγε τον εγκατέλειψε. Την πήρε η μητέρα της στη Θεσσαλονίκη, κάθισε γύρω στις 20 μέρες. Ξαναμπλέξανε πάλι, πήγε στην Πάτρα. Είπαν να μείνουν συμβατικά» πρόσθεσε. Την περασμένη εβδομάδα τσακώθηκαν και πάλι. Όπως υποστηρίζει ο αδελφός της, η 48χρονη έκανε μια τελευταία προσπάθεια για να τα βρουν. «Την πήρε τηλέφωνο, λέγοντας της να τα βρουν. Έκλεισαν ραντεβού, πήγε στο σπίτι, έκλεισε την πόρτα, τηςέβαλε ταινία μονωτική στο στόμα, χειροπέδες, γέμισε την μπανιέρα νερό, την έβαλε μέσα και την έπνιξε». 

Αμέσως μετά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος έβγαλε τη γυναίκα του από την μπανιέρα, την έβαλε πάνω στο κρεβάτι τους και έμεινε περίπου δυο ώρες μαζί της. Κάποια στιγμή σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς, βγήκε από το σπίτι αγόρασε ξυραφάκια, έκατσε δίπλα της στο κρεβάτι καιπροσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

 Όσοι τους ήξεραν είπαν ότι ο 45χρονος ζήλευε παθολογικά την 48χρονη γυναίκα. Η αστυνομία τον περιγράφει ως μία προσωπικότητα εξαρτητική. Τον τελευταίο καιρό ο άνδρας εργαζόταν περιστασιακά και αυτό φαίνεται ότι είχε μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσά τους.
Dete
Δείτε τη νέα ηλεκτρική ψησταριά με αποσπώμενη σχάρα για να ψήνετε και μέσα στο σπίτι σας,που έρχεται στο χώρο σας δωρεάν με ένα τηλεφώνημα