Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Πάτρα: Στη Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου ο 31χρονος – Απειλούσε να καεί ζωντανός (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

aroi patratora
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο και συγκεκριμένα στη Ψυχιατρική Κλινική, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ο 31χρονος που το βράδυ της Παρασκευής «ταμπουρώθηκε» στο διαμέρισμα του επί της οδού Μεσσάτιδος 6 στην Αρόη Πατρών και απειλούσε πως θα βάλει φωτιά για να καεί ζωντανός…!
Μετά από τρεις ώρες διαπραγματεύσεων ο νεαρός που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα πείσθηκε από τους αστυνομικούς να βγει από το σπίτι.
Στο σημείο ήταν και ο πατέρας του. Βρέθηκε εκεί μετά από απαίτηση του 31χρονου παρολίγον αυτόχειρα. Εξερχόμενος από το διαμέρισμα ο νεαρός του επιτέθηκε λεκτικά εξυβρίζοντας τον καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς αυτόν και την μητέρα του, τους θεωρεί υπεύθυνους για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
Νωρίτερα είχε στείλει μήνυμα μέσω Facebook, στην μητέρα του ενημερώνοντας την πως θα αυτοκτονήσει. Στο μήνυμα είχε γράψει «Εδώ θα γίνει ο τάφος μου». Η γυναίκα επικοινώνησε με τις αρχές και από τότε άρχισε η «μαραθώνια» επιχείρηση της αστυνομίας, τον συντονισμό της οποίας είχε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξιάρχος Γιάννης Σεϊντής.
patratora