Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Η ημέρα που η Πάτρα θα...γεμίσει πολύχρωμα μπαλόνια! Η...Παγκόσμια Ημέρα Χαρίσματος Μπαλονιού καθιερώθηκε από συμπολίτες!

Η ημέρα που η Πάτρα θα...γεμίσει πολύχρωμα μπαλόνια! Η...Παγκόσμια Ημέρα Χαρίσματος Μπαλονιού καθιερώθηκε από συμπολίτες! Την Κυριακή 31 Μαϊου!
Την Κυριακή 31 Μαϊου!
Φουσκώστε ένα χρωματιστό μπαλόνι και χαρίστε τον στον πρωτο άνθρωπο που θα δείτε μπροστά σας. Κάντε την πόλη πολύχρωμη και δώστε χαρά στους συμπολίτες σας.
Αυτή είναι η κεντρική ιδέα των Πατρινών διοργανωτών της ...Παγκόσμιας Ημέρας Χαρίσματος Μπαλονιού!
Το ραντεβού δίνεται σε όλη την πόλη το Σάββατο 31 Μαϊου 2015!Οπως εξηγεί η εκ των πρωτεργατών της πρωτοβουλίας Σοφία Σιάφα στο προφίλ της στο facebook:
"31 Μαϊου ειναι η παγκόσμια ημέρα χαρίσματος μπαλονιού και πριν πάτε να το ψάξετε στο google, είναι μια παγκόσμια ημέρα που καθιέρωσα εγώ πριν 2 χρόνια.
Τι κάνουμε λοιπόν;
Πάμε στο σούπερ μάρκετ και παίνουμε σακούλες μπαλόνια, βγαίνουμε στον δρόμο και αρχίζουμε να μοιράζουμε τα μπαλόνια (φουσκωμένα εννοείται ) σε όποιον βλέπουμε μπροστά μας.
Στόχος;
Να γεμίσει η πόλη χρώμα, να δώσουμε χαρά σε ανθρώπους και να περάσουμε και εμείς καλά δίνοντας ενα μπαλονι και λαμβάνοντας ενα χαμόγελο ! 

Δεν βαζω τοποθεσια.. ισχυει παντου :)
TheBest