Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Χειροπέδες σε ζευγάρι εκβιαστών από την Ασφάλεια -Έπαιρναν χρήματα από Πατρινούς για να τους προστατεύσουν από την κρίση!

Χειροπέδες πέρασε προχθες το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. σε έναν άνδρα και μία γυναίκα οι οποίοι κατηγορούνται για εκβιασμό κατ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία γυναίκα 48 ετών και έναν άνδρα 57 ετών, που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία πατρινού τον οποίο εκβίαζαν απαιτώντας το ποσό των 2.000 ευρώ, το οποίο υποστήριζαν ότι τους όφειλε σε αντιστάθμισμα εξόδων που είχε κάνει η 48χρονη γι' αυτόν.

Οι δράστες απειλούσαν το θύμα ότι αν δεν τους κατέβαλλε τα χρήματα θα του προκαλούσαν βλάβη στην εργασία του.

Ύστερα από την καταγγελία του θύματος οι αστυνομικοί προσημείωσαν το ποσό των 250 ευρώ το οποίο συμφωνήθηκε ότι θα το παρέδιδε ως προκαταβολή του συνολικού ποσού και δόθηκε ραντεβού με την γυναίκα στη συμβολή της Τριών Ναυάρχων και Καραϊσκάκη.

Εκεί και μόλις το θύμα παρέδωσε τα χρήματα στην 48χρονη, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο σύντροφός της.

Επίσης η ίδια γυναίκα φέρεται εδώ και μερικές βδομάδες να έχει αποσπάσει από άλλο θύμα και συγκεκριμένα μια γυναίκα το ποσό των 6.150 ευρώ, προκειμένου να το καταθέσει στο εξωτερικό προς όφελος του θύματος για να αποφύγει ζημία εν μέσω...οικονομικής κρίσης, ενώ τον Φεβρουάριο, η ίδια γυναίκα είχε καταφέρει να αποσπάσει από 72χρονο για τους ίδιους λόγους το ποσό των 50.000 ευρώ!

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως η δράστιδα έκανε πλούσια ζωή και κυκλοφορούσε με πολυτελή αυτοκίνητα

Dete