Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΠΑΤΡΑ: Έως 11 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκαν οι κλέφτες δίκυκλων-Επεισόδιο στο Δικαστήριο-Πέταξαν νεράντζια και νερά οι συγγενείς των δραστών στα θύματα

Σε 5,5 έως 11 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκαν τα 5 μέλη της σπείρας που κατηγορούνται για την κλοπή «μαμούθ» στα δίκυκλα. Η υπόθεση είχε απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη αφού οι φερόμενοι ως δράστες είχαν κλέψει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά... 189 μηχανάκια από την Πάτρα και τις γύρω περιοχές και τα είχαν πουλήσει σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας ακόμα και με... 30 ευρώ!

 
Με την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, έγινε ο... χαμός στο Δικαστικό Μέγαρο με τους συγγενείς των δραστών να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται ενώ προπηλάκισαν τους ιδιοκτήτες των δικύκλων καθώς τους θεωρούσαν υπαίτιους που καταδικάστηκαν οι άνθρωποι τους και κάποιοι εξ' αυτών τους πέταξαν νεράντζια και νερά  . Η φασαρία συνεχίστηκε και έξω από το Μέγαρο κατά της μεταφορά των δραστών στο ειδικό όχημα της Αστυνομίας . Το δικαστήριο επέβαλε επίσης και ποινή φυλάκισης 2 μηνών με αναστολή στους κλεπταποδόχους των δικύκλων. 
Dete