Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Πάτρα: Τριαντάφυλλα και γαρδένιες στον… κήπο της Τριών Ναυάρχων (pics)

Πάτρα: Τριαντάφυλλα και γαρδένιες στον… κήπο της Τριών Ναυάρχων (pics)
Καταστηματάρχες έγιναν με δικά τους έξοδα κηπουροί για το χατήρι της περιοχής τους
Από καταστηματάρχες και εστιάτορες οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών γύρω από τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων έγιναν κηπουροί. Ο σκοπός τους ήταν να κάνουν ακόμα πιο όμορφη την περιοχή τους, βάζοντας άνθη στα πρεβάζια του πεζόδρομου, ανάμεσα από τις νεραντζιές.
Πάτρα: Τριαντάφυλλα και γαρδένιες στον… κήπο της Τριών Ναυάρχων (pics)Βλέποντας ότι τα συνεργεία του Δήμου καθυστερούσαν να προχωρήσουν σε εργασίες γύρω από τον κήπο που περιβάλλει κατά μήκος τον πεζόδρομο της περιοχής, όπου υπάρχουν τα καταστήματα τους, αποφάσισαν ορισμένοι από αυτούς να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Ειδοποίησαν την αρμόδια υπηρεσία της δημοτικής Αρχής ότι θα προχωρούσαν μόνοι τους σε εργασίες στα πρεβάζια του πεζόδρομου, με δικά τους έξοδα, βάζοντας τριανταφυλλιές και γαρδένιες, αλλά και φροντίζοντας το γρασίδι που υπάρχει εκεί, κόβοντας παράλληλα τα χόρτα.  
Τόνισαν μάλιστα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τους ίδιους και ότι αναγνωρίζουν ότι οι άνθρωποι του Δήμου για τις εξωτερικές δουλειές δεν είναι πολλοί για μία τόσο μεγάλη πόλη όπως είναι η Πάτρα.
Πήραν έτσι το «πράσινο» φως από τον Δήμο και ήδη σε ορισμένα κομμάτια από τον κήπο της Τριών Ναυάρχων μπήκαν τα πρώτα άνθη που αναμένεται να κάνουν ακόμα πιο όμορφη την περιοχή τόσο για τους κατοίκους της, όσο και για τους επισκέπτες και τους περαστικούς.

Πάτρα: Τριαντάφυλλα και γαρδένιες στον… κήπο της Τριών Ναυάρχων (pics)Πάτρα: Τριαντάφυλλα και γαρδένιες στον… κήπο της Τριών Ναυάρχων (pics)Πάτρα: Τριαντάφυλλα και γαρδένιες στον… κήπο της Τριών Ναυάρχων (pics)Πάτρα: Τριαντάφυλλα και γαρδένιες στον… κήπο της Τριών Ναυάρχων (pics)
patrasevents