Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Πάτρα: Δείτε όλα τα πάρτυ και τους ανθισμένους κήπους της Πρωτομαγιάς

Πάτρα: Δείτε όλα τα πάρτυ και τους ανθισμένους κήπους της Πρωτομαγιάς Πού θα γιορτάσετε την άνοιξη- Το thebest.gr συγκέντρωσε τις καλύτερες προτάσεις

Πού θα γιορτάσετε την άνοιξη !

Η Πρωτομαγιά έφτασε και η Πάτρα είναι έτοιμη να υποδεχθεί την άνοιξη με κέφι, χορό, τραγούδι, καλό φαγητό και φυσικά λουλούδια. Τα πάρτυ που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα χθες παραμονή και όσα θα πραγματοποιηθούν σήμερα ανήμερα Πρωτομαγιάς είναι πολλά.
Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να περάσετε όμορφα την πρώτη μέρα του Μαίου και της άνοιξης.
Με σύμμαχο τον καιρό η φετινή Πρωτομαγιά, ήδη από σήμερα παραμονή - μας προκαλεί για κοντινές αποδράσεις εκτός κέντρου. Το εστιατόριο piatoστο Ρίον, είναι ανοικτό σήμερα Πρωτομαγιά και αύριο Σάββατο μεσημέρι βράδυ. Την Κυριακή θα λειτουργήσει κλασικά το μεσημέρι. Για τους μικρούς θαμώνες έχει προβλεφθεί δημιουργική απασχόληση τόσο την Παρασκευή όσο και την Κυριακή το μεσημέρι, με πολλές δράσεις για τα παιδιά.
Εξυπακούεται ότι η κουζίνα του γνωστού εστιατορίου είναι ιδανική για τις συνήθεις γευστικές επιλογές των πρώτων ημερών του Μαΐου, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ψητά και χειροποίητο σουβλάκι, αλλά και πολλές ακόμα αγαπημένες γεύσεις.
Τηλ. κρατήσεων 2610 994329 – 6944284499
Μέρες - Ώρες λειτουργίας Πέμπτη 30/4 βράδυ
Παρασκευή 1/5 μεσημέρι - βράδυ
Σάββατο 2/5 μεσημέρι-βράδυ
Κυριακή 3/5 μεσημέρι
Εστιατόριο piato - Σώμερσετ 53 Ρίον (δίπλα από το Σινέ Κάστρο).
Χθες παραμονή της Πρωτομαγιάς το "Ρόδον" που βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου έκανε ένα δυνατό opening και κήρυξε την έναρξη ενός όμορφου καλοκαιριού σε ένα ξεχωριστό και προσεγμένο χώρο στον οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην κουζινά η οποία θα προσφέρει ιταλικές γεύσεις
Χθες Πέμπτη άνοιξε και ο κήπος του "Φαγιούμ". Ο καιρός έχει αρχίσει και μας δείχνει το πιο ανοιξιάτικο πρόσωπό του και σήμερα  παραμονή πρωτομαγιάς αναμένεται να μας χαρίσει μια ιδιαίτερα ευχάριστη βραδιά. Το Φαγιούμ στην άνω πόλη μας υποδέχεται στον ατμοσφαιρικό κήπο του. Τραπεζάκια έξω λοιπόν με τις γνωστές αγαπημένες γεύσεις του Φαγιούμ που εγκαινιάζει από αύριο τη νέα σεζόν.
Η ημέρα κατατεθέν για την έναρξη του καλοκαιριού έφτασε και το Restaurant-Cocktail Bar "Μεσόγειος" στον Καστελόκαμπο μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τις πρώτες πραγματικάανοιξιάτικες μέρες στους εξωτερικούς χώρους, στο bar, στην παραλία, μέσα στη θάλασσα, με θέα το ηλιοβασίλεμα!
Λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης βρίσκεται η όαση που θα σε παγιδεύσει σε διακοπές!! Κάτω από τον καυτό ήλιο να απολαμβάνεις τα νέα δροσερά cocktails του "Μεσόγειος", ξεχωριστές μουσικές επιλογές που θα σε ταξιδέψουν ως τη νύχτα, όπου ο Σεφ Γιάννης Κόντης αναλαμβάνει με τα νέα πιάτα που δημιούργησε και πάλι, να εκπληρώσει κάθε γαστριμαγική επιθυμία, κρατώντας τα σκήπτρα τα τελευταία 21 χρόνια!
Ραντεβού από το πρωί της Πρωτομαγιάς για κάθε μέρα και κάθε διαφορετική νύχτα που ψάχνετε!
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Restaurant-Cocktail Bar
Παραλία Καστελόκαμπου
Τηλ. 2610 994601
Άλλο ένα Pop up πάρτι έρχεται να προστεθεί στο sequel των επιτυχημένων parties που το καφέ μπαρ "DOSE" καθιέρωσε στην απογευματινή διασκέδαση. Η οποία φυσικά διαρκεί μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας. Το αγαπημένο στέκι της παραλιακής γεμίζει ασφυκτικά και η αύρα της θάλασσας σε συνδυασμό με τις ανοιξιάτικες μυρωδιές γίνεται το καλύτερο ποτό για την πρώτη μέρα του τελευταιου μήνα της Άνοιξης. Την Πρωτομαγιά όλοι οι δρόμοι οδηγουν στο DOSE στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Στις 17.00 το απόγευμα ο Dj Dimitris Galanos ανεβαινει στα decks και στην συνέχεια ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και Dj Γιάννης Κόκκαλης, αναλαμβάνει να ανεβάσει κι άλλο το θερμόμετρο της διασκέδασης με ελληνικά και ξένα ακούσματα. Τα Pop up parties του DOSE είναι γνωστά για την επιτυχία τους από το πρώτο που έγινε την Πρωτοχρονιά, το 2ο που έγινε το Καρναβάλι και το 3ο είναι αυτό της Πρωτομαγιάς.
Ο "Kipos" που βρίσκεται στην Γερμανού, επί της πλατείας  έκανε το δικό του opening πριν λίγες μέρες και φυσικά είναι έτοιμο ανήμερα της Πρωτομαγιάς να χαρίσει στους θαμώνες του που θα βρεθούν στον υπέροχο χώρο όμορφες ανοιξιάτικες βραδιές.
Το "Tam Toom" που βρίσκεται στο Ρίο έχει έτοιμασει και αυτό το δικό του πάρτυ για το βράδυ της Πρωτομαγιάς. «Το κορίτσι του Μπάη» είναι ο τίτλος του Πάρτυ στο οποίο θα παίξουν μουσική «ντη τζαίηζ».
Και το "Beatle" (πρώην 48) που βρίσκεται στην οδό Φιλοποίμενος θα υποδεχθεί την άνοιξη με το δικό του μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο στον υπέροχα ανακαινισμένο κήπο του.
Επίσης εάν θέλετε αυτές τις μέρες και με σύμμαχο τον καιρό να βγείτε εκτός της πόλης προτιμήστε τον γραφικό Ψαθόπουργο.  Στο αγαπημένο "Φάληρο" που κάθε καλοκαίρι γίνεται στέκι. Στο Φάληρο χαλαρώνουμε στα τραπέζια πλάι στο κύμα και γευόμαστε τις σπιτικές, χειροποίητες συνταγές που ετοιμάζονται καθημερινά με τα πιο φρέσκα υλικά. Δοκίμασε εξαιρετικό χταπόδι στα κάρβουναλαχταριστό σπαγγέτι με θαλασσινά ,φρεσκοτηγανισμένα καλαμαράκια, θαλασσινούς μεζέδες που μαρτυράνε την εμπειρία της μαγείρισσας στην κουζίνα...,φρεσκομαγειρεμένα πιάτα ημέρας και ορεκτικά, αλλά και μερακλίδικα ψημένα κρεατικά για τους fun του είδους...
Φαλήρου 20, Ψαθόπυργος
Τηλ. 2610 931 522
Όπου κι αν επιλέξετε να πάτε να θυμάστε οτι σημασία έχει η καλή διάθεση και η καλή παρέα.
 thebest