Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)

 Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)
Τα σημεία που πρέπει να γίνουν έργα μέσα απ'τη... ζωγραφική
Αν ρωτήσουμε κάποιον επισκέπτη, τι είναι αυτό που θα θυμάται πάντα φεύγοντας από την Πάτρα, θα μας απαντήσει σίγουρα τις ΛΑΚΟΥΒΕΣ!
Η εικόνα της πόλης είναι η πλέον απαράδεκτη και οι πολίτες είναι αναγκασμένοι καθημερινά να δίνουν κυριολεκτικά μια μάχη με τις λακούβες.
Στο εξωτερικό βέβαια τα πράγματα δεν πάνε πίσω αλλά οι κάτοικοι είναι ένα κομματάκι πιο... δημιουργικοί.
Για παράδειγμα ένας άνδρας στο Mάντσεστερ με το ψευδώνυμο Wanksy, βαρέθηκε ν'ακούει τους φίλους του να του λένε ότι τρώνε όλη την ώρα σαβούρες με το ποδήλατο λόγω των χάλια δρόμων και είπε «ως εδώ!». Έτσι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. 

Το σχέδιο του είναι απλό πλην ιδιοφυές: Ζωγραφίζει φαλούς γύρω από λακούβες. Κι επειδή ο δήμος του Μάντσεστερ θεωρεί ότι η «δημόσια αιδώς» έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από την οδική ασφάλεια, οι τρύπες άρχισαν να μπαζώνονται.


Ας δούμε μερικά από τα έργα του:

Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)


Αποδείξεις ότι το σύστημα... πιάνει:

Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)Γκράφιτι σε σχήμα πέους - Μια εναλλακτική πρόταση για τις... λακούβες της Πάτρας (pics+video)
Φανταστείτε λοιπόν το κέντρο αλλά και τις συνοικίες της Πάτρας να κατέληγαν κάπως έτσι...

Δεν νομίζετε πως η επίλυση του προβλήματος θα γινόταν με ταχύτερους ρυθμούς;


Local Hero Draws Dicks Around Potholes To Get Them Fixed

patrasevents