Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ταξιδεύοντας με μία βέσπα από την Πάτρα στο Ναύπλιο (pics)

Ταξιδεύοντας με μία βέσπα από την Πάτρα στο Ναύπλιο (pics)
Οι φίλοι της βέσπας διοργάνωσαν εκδρομή για την όμορφη πόλη του Ναυπλίου
Μια πανηγυρική συνάντηση με δεκάδες βέσπες από την Αθήνα και την Πελοπόννησο, θα πραγματοποιηθεί αυτό το διήμερο στο Ναύπλιο.
Πρόκειται για ένα διήμερο ταξίδι των φίλων της βέσπας, ξεκινώντας από την Πάτρα και φτάνοντας στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούνδιάφορες εκδηλώσεις με επίκεντρο την βέσπα, αλλά και τα όμορφα αξιοθέατα της Αργολίδος.
Ταξιδεύοντας με μία βέσπα από την Πάτρα στο Ναύπλιο (pics) Τo ταξίδι, σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση που υπάρχει στο facebook, περιλαμβάνει συγκινητικές συναντήσεις, ρομαντικές παραθαλάσσιες διαδρομέςαρχαιολογική ξενάγηση στην Αρχαία Επίδαυρο,  καφεδάκια στις παραλίες, φαγητό μπαροξενύχτι και φυσικά , βεσπό - βόλτα ιστορικού χαρακτήρα, σε μία υπέροχη και ιστορική πόλη, όπως είναι το Ναύπλιο.
Η αναχώρηση των φίλων της βέσπας έγινε το πρωί του Σαββάτου από την πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας, ωστόσο, σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδρομής, θα υπάρξει και την Κυριακή πανηγυρική συνάντηση για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να διανυκτερεύσουν το Σάββατο.
Το patrasevents.gr, πάντως, εξασφάλισε φωτογραφίες κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Ταξιδεύοντας με μία βέσπα από την Πάτρα στο Ναύπλιο (pics) Ταξιδεύοντας με μία βέσπα από την Πάτρα στο Ναύπλιο (pics) Ταξιδεύοντας με μία βέσπα από την Πάτρα στο Ναύπλιο (pics)
patrasevents