Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Στο έδαφος και αβοήθητος, νεαρός λόγω ουσιών στην Εγλυκάδα στις 3 το μεσημέρι!

Στο έδαφος και αβοήθητος, νεαρός λόγω ουσιών στην Εγλυκάδα στις 3 το μεσημέρι!
Ως πότε θα κλείνουμε τα μάτια;
Αισθήματα φόβου, πανικού, ταχυκαρδία, δύσπνοια, τρέμουλο και μια ακατανίκητη επιθυμία γρήγορης απομάκρυνσης και αποφυγής από την κατάσταση που προκαλεί τη φοβία αυτή.
Ως πότε θα κλείνουμε τα μάτια;
Έντονες είναι οι αντιδράσεις των πολιτών στην Εγλυκάδα που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με άτομα που υπό της επήρεια των ναρκωτικών ουσιών οδηγούνται σε παράνομες πράξεις αλλά κυρίως στέκουν αβοήθητα.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το μεσημέρι της Τρίτης σε έναν από τους δρόμους της περιοχής.
Ένας νεαρός δεν έχει τη δύναμη να ανέβει ούτε καν στο δίκυκλο του. Κάνει προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του αλλά αδυνατεί.
«Κάποιοι ακόμα και σήμερα νομίζουν ότι είναι μακριά η χρήση ή κατάχρηση και η εξάρτηση... Στην Εγλυκάδα έχουμε διάφορα περιστατικά που είναι και καταγεγραμένα από τις αρχές. Τους επιτρέπει ωστόσο η αστυνομία προκειμένου να «κουκουλώσουν» την κατάσταση και να μην επιβαρύνουν το κέντρο της πόλης να δρουν ανεξέλεγκτα. Είναι 3-5 άτομα ρομά που κάνουν διακίνηση και τους ξέρουν όλοι χωρίς όμως να περιορίζεται το φαινόμενο. Αντιθέτως αυξάνεται συνεχώς», ανέφερε στο patrasevents.gr κάτοικος της περιοχής.
Σίγουρα η δική μας επισήμανση δεν θεωρείται θεραπεία όμως ευελπιστούμε, μήπως και φτάσει στα αυτιά της πολιτείας.

Στο έδαφος και αβοήθητος, νεαρός λόγω ουσιών στην Εγλυκάδα στις 3 το μεσημέρι!Στο έδαφος και αβοήθητος, νεαρός λόγω ουσιών στην Εγλυκάδα στις 3 το μεσημέρι!
patarsevents