Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Πάτρα: Και αν του… κάτσει του κυρίου καθηγητή; Πέρασε το μάθημα!


Ο επιστήμων καθηγητής με τις… τρελές εμπειρίες και τα εκλεκτά "γούστα"

O κόσμος το «έχει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι…».  Ο λόγος για έναν καθηγητή σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Πάτρας από το κρεβάτι του οποίου λέγεται ότι έχουν περάσει πολλά «κοριτσόπουλα».
Όχι τόσο γιατί έχει το κατάλληλο «πίτσι» και καταφέρνει να τις «ρίχνει» με αυτό, αλλά κυρίως γιατί έχει τον τρόπο του, ο κύριος καθηγητής. Ποιος είναι αυτός; Τις αφήνει για αρκετό καιρό στο μάθημα του, τόσο που αυτές αναγκάζονται να τα κάνουν όλα προκειμένου να το περάσουν και να μπορέσουν να πάρουν το πτυχίο τους.
Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση για να… μείνει μία  κοπέλα στο μάθημα του κυρίου καθηγητή είναι να έχει μία άλφα εμφάνιση, να είναι γοητευτική και σέξι, καθώς σύμφωνα με τα όσα λέγονται στις φοιτητικές κοινότητες της Πάτρας, είναι ιδιαίτερα εκλεκτικός στις επιλογές του.
Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα έγινε και ένα σκηνικό που συζητήθηκε αρκετά, ξεπερνώντας τα πηγαδάκια των φοιτητών. Τελειόφοιτη κοπέλα, ιδιαίτερα εμφανίσιμη, έμενε εδώ και αρκετά εξάμηνα στο μάθημα του κυρίου καθηγητή, παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά επιμελής στις σπουδές της.
Η κοπέλα που εργαζόταν παράλληλα με τις σπουδές της σε κατάστημα συνάντησε τυχαία τον καθηγητή και διαπίστωσε ότι ήταν από τους συχνούς πελάτες του μαγαζιού,  αλλά και ότι τον γνώριζε ο υπεύθυνος του καταστήματος.
Ζήτησε από αυτόν να μεσολαβήσει και να του μιλήσει, ο υπεύθυνος γνωρίζοντας το πρόβλημα που είχε της έκανε το χατίρι και ο καθηγητής είπε να τον πάρει τηλέφωνο η ενδιαφερόμενη, μία μέρα πριν τις εξετάσεις.
Έτσι και έγινε. Η κοπέλα ήταν αποφασισμένη να τα κάνει όλα προκειμένου να πάρει το πτυχίο της. Βλέπετε είχε βρει δουλειά στο αντικείμενο της. Έτσι, γνωρίζοντας προφανώς εξ αρχής περί τίνος πρόκειται, του… έκατσε του κυρίου καθηγητή. Τις επόμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι η κοπέλα ως δια μαγείας πέρασε το μάθημα.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι πάνω από  μία δεκαετία στη θέση του. Σκεφτείτε τι … επιστημονικές εμπειρίες έχει αποκτήσει πλέον!
patrasevents.gr