Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Δείτε και απολαύστε τη 18χρονη Πατρινή που σαρώνει στο τραγούδι - Υπέγραψε με την Fm Records

Από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η 18χρονη Βασιλική Μουρίκη  από την Πάτρα ανήκει στο δυναμικό της Fm Records!

Η Βασιλική Μουρίκη συστήθηκε πριν 1,5 χρόνο περίπου μέσω του Patras Events στο κοινό και μέσα σε λίγο καιρό έγινε γνωστή ως ταλέντο στην σύνθεση και γενικότερα στην μουσική.
Η Fm Records πάντα κοντά στους νέους καλλιτέχνες και με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της "έκλεισε" και την Πατρινή Βασιλική.
Έχοντας έναν κατάλογο με 20.000 τραγούδια (στα οποία συμπεριλαμβάνονται συνθέτες όπως Μίκη Θεοδωράκης και ο Βαγγέλης Παπαθανσίου), η εταιρεία έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Στέρεο Νόβα (Κωνσταντίνος Βήτα, Μιχάλης Δέλτα), τα Ημισκούμπρια, οι Going Through (Νίκος Βουρλιώτης), οι Terror-X-Crew και τα Υπόγεια Ρεύματα.
Όπως έχει δηλώσει και η ίδια κατά το παραλθόν: Η μουσική είναι πάντα για μένα, όλη μου η ζωή! Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα τραγούδια μου, την κιθάρα μου και δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να μην τραγουδάει ακόμη και για μια μέρα. Το τραγούδι και η μουσική δημιουργία είναι αυτό που με κάνει ευτυχισμένη.”

Μέχρι τώρα έχει συμμετάσχει σε συναυλίες και εκδηλώσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως τα καλύτερα έρχονται μετά την νέα της συνεργασία.

δείτε το βίντεο ακούστε την να τραγουδάει εδώ http://www.youtube.com/watch?v=CMNlILW6Rv4#t=31