Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στον Δήμο Πάτρας με εκπροσώπους κομμάτων

 Σήμερα 28.4.2014 έλαβε χώρα σύσκεψη στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Πατρέων, με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων
για την κατανομή των χώρων που θα διατεθούν στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών του Μάιου 2014.Κατά την έναρξη της συνεδρίασης οι αντιπρόσωποι των «δημοκρατικών κομμάτων» στο άκουσμα ότι περευρίσκετο στην αίθουσα ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος ως εκπρόσωπος της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», εξεμάνησαν.
 Οι εκπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της Ανυπότακτης Πολιτείας, του Κ.Κ.Ε., του ΣΥΡΙΖΑ, των Οικολόγων κ.λπ. ζήτησαν από το Προεδρείο να μην επιτραπεί να διατεθεί κανένας χώρος του Δήμου Πατρέων στο Συνδυασμό του Κόμματός μας. Μας απεκάλεσαν φασίστες που βάψαμε τα χέρια μας με το αίμα του Φύσσα, ότι είμαστε εγκληματική οργάνωση και δεν επιτρέπεται να προβληθεί σε δημόσιους χώρους η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στην πόλη που εφονεύθη ο Τεμπονέρας.
 Δεν ανέφεραν όμως σε ποιο πολιτικό κόμμα ανήκε ο δολοφόνος του Τεμπονέρα και αφού τελείωσαν με το κομματικό τους «σόου» οι εκπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ με μερικούς συνοδοιπόρους τους απεχώρησαν της αιθούσης.Επόμενη συνάντηση στις 18 και 25 Μαΐου στις κάλπες ...Ο λαός δεν έχει ανάγκη από κιόσκια, σκέπαστρα ή διαφημιστικά πλαίσια για να ενημερωθεί και να αποφασίσει για τον προορισμό της ψήφου του.

http://www.dete.gr/