Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πάτρα: Μήπως έχουμε τελικά την πόλη που μας αξίζει; (Δείτε φωτογραφίες)

Πολλές φόρες είναι δύσκολο για όλους εμάς να αντιληφθούμε τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του ένας πολίτης με κινητικά προβλήματα, προβλήματα όρασης κ.α.

Θεωρητικά τα καινούργια πεζοδρόμια είχαν ως βασική προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των ΑμΕΑ στην καθημερινή τους κίνηση μέσα στην πόλη. Λωρίδες για άτομα με προβλήματα όρασης, ράμπες για τα καρότσια, μπάρες για άτομα με κινητικά πρόβληματα και ότι προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Στην πράξη όμως δεν γίνεται τίποτα και σε αυτό δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από εμάς τους ίδιους!
Αυτοκίνητα παρκαρισμένα όπου να 'ναι κλαδιά και άλλα φυσικά και τεχνητά εμπόδια δημιουργούν προβλήματα στους ανθρώπους αυτούς!

Η βόλτα για έναν τυφλό είναι μέγα λάθος στην Ελευθερίου Βενιζέλου!

Πάτρα: Μήπως έχουμε τελικά την πόλη που μας αξίζει; (Δείτε φωτογραφίες)Πάτρα: Μήπως έχουμε τελικά την πόλη που μας αξίζει; (Δείτε φωτογραφίες)Πάτρα: Μήπως έχουμε τελικά την πόλη που μας αξίζει; (Δείτε φωτογραφίες)Πάτρα: Μήπως έχουμε τελικά την πόλη που μας αξίζει; (Δείτε φωτογραφίες)Πάτρα: Μήπως έχουμε τελικά την πόλη που μας αξίζει; (Δείτε φωτογραφίες)
Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες εδώ στο patrasevents.gr παραπόνων και καταγγελιών πολιτών που είναι έξαλλοι με άλλους συμπολίτες μας οι οποίοι χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, παρκάρουν όπου βρίσκουν.
Συμπολίτης μας λοιπόν και ο Αλέξης Γκλαβάς τράβηξε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες από κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, όπου μπορεί κανείς να διακρίνει, όχι ένα, όχι δύο, αλλά πολλά περισσότερα αυτοκίνητα πάνω στον πεζόδρομο σαν να μην …τρέχει τίποτα.

patrasevents.gr