Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΠΑΤΡΑ - ΣΟΚ ! : Αποκεφάλισαν σκύλο στην Βούντενη






Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το... κομμένο κεφάλι σκύλου που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Βούντενης στην Πάτρα. Το ανακάλυψε μέλος του Δ.Σ του Αχαϊκού Συλλόγου για την Μέριμνα των Ζώων που περνώντας από το δρόμο ήρθε αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα. Πλησίασε και διαπίστωσε πως πρόκειται για κεφάλι κουταβιού το οποίο έχει κοπεί με ακρίβεια στο ύψος του σαγονιού!
Αμέσως σήμανε συναγερμός μεταξύ ζωόφιλων ενώ στην ανακοίνωση του Αχαϊκού Συλλόγου για την Μέριμνα Ζώων αναφέρονται τα εξής:
"Σήμερα το πρωί ενημερώσαμε τον Δήμο Πατρέων και συγκεκριμένα τους αντιδημάρχους κ. Σιγαλό και κ. Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της υπόθεσης κινητοποιήθηκαν άμεσα και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας περισυνέλεξαν το κεφάλι του ζώου και θα ειδοποιήσουν τον εισαγγελέα ενώ θα καταθέσουν και μήνυση κατ'αγνώστου.
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Πατρέων για την άμεση κινητοποίηση. Όποιος σκότωσε αυτό το ζώο έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Ειδικά με την κίνηση του πετάξει το κεφάλι σε κοινή θέα μας δηλώνει πως αδιαφορεί για κάθε συνέπεια της πράξης του.
Παρακαλούμε όποιος αναγνωρίζει το ζωάκι αυτό, όποιος το είχε δει αδέσποτο ή στην αυλή ή στο κοτέτσι ή στο μαντρί κάποιου στην ευρύτερη περιοχή της Βούντενης ας μας καλέσει στο 6933 22 4040 ή ας καλέσει τον Δήμο Πατρέων στο 2613600700.
Όποιος το έκανε αυτό είναι επικίνδυνος. Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια κάποιος είχε σφηνώσει το σώμα ενός ζώου σε ένα δέντρο στην Παπαφλέσσα & Μαιζώνος, στην πλατεία.
Παρακαλούμε βοηθήστε να βρεθεί αυτός που σκότωσε το ζώο. Βοηθήστε μας να σταματήσουμε ένα επικίνδυνο άνθρωπο που δεν θα αργήσει να στραφεί κατά αδύναμων συμπολιτών μας, αν δεν το έχει κάνει ήδη".

dete.gr