Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ξεφτιλίκια στην Πάτρα !Καθηγητές έκαναν σεξ στο πάρκινγκ του "Τόφαλος - Τους έπιασαν αγανακτισμένοι οδηγοι!




Δεν είναι πρωτοφανές το σεξ σε δημόσιο χώρο (μέσα στο αυτοκίνητο) αλλά σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός (και εραστής) ήταν απρόσεχτος! Γιατί είχε σταθμεύσει (χωρίς προφανώς να το έχει αντιληφθεί) μπροστά σε πάρκινγκ του σταδίου «Τόφαλος»! Όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας. Όπως μας κατήγγειλε αναγνώστης ο οποίος ήταν παρών στο συμβάν, τα αυτοκίνητα είχαν ήδη σχηματίσει ουρά, οι οδηγοί τους προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τον φύλακα, δεν κατάφεραν να τον βρουν και αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία. Από την Αμεση Δράση όμως τους ενημέρωσαν πως... εκείνη την ώρα δεν υπήρχε γερανός της τροχαίας για να απομακρύνει το όχημα!


Οι αγανακτισμένοι και εγκλωβισμένοι οδηγοί έφτασαν στο σημείο να παρακαλέσουν την αστυνομία να εντοπίσει από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος τον οδηγό και να προσπαθήσει να βρει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου (αν ήταν διαθέσιμο) ώστε να τον ειδοποιήσουν! Ξαφνικά διαπιστώνουν πως από ένα άλλο όχημα χρώματος μαύρου που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ κάτω από ένα δέντρο βγήκε... ο οδηγός του παράνομα παρκαρισμένου οχήματος. Δήλωσε πως.... βιαζόταν να μπει στο στάδιο Τόφαλος και δεν αντελήφθη πως είχε παρατήσει το όχημά του... μπροστά στην είσοδο!


Όταν όμως οι αγανακτισμένοι οδηγοί τον ρώτησαν... «γιατί δεν βγήκε από το «Τόφαλος» αλλά από παρκαρισμένο αυτοκίνητο στο βάθος», εκείνος άρχισε να χάνει τα λόγια του και ψέλλισε πως είχε μια συζήτηση με έναν συνάδελφό του εντός του οχήματος. Του ζήτησαν να μην μετακινήσει το όχημα γιατί από λεπτό σε λεπτό έρχεται η Τροχαία να του επιδώσει κλήση για το παρκάρισμα, και τότε -σύμφωνα με τις καταγγελίες- όλο μαγκιά τους «ενημέρωσε» πως... φεύγει από τον χώρο και δεν τον ενδιαφέρει τι θα πουν! Και επειδή όλοι είχαν καταλάβει τι είχε προηγηθεί... του έδωσαν και «συγχαρητήρια» που «έβγαζε τα μάτια του στο πάρκινγκ, κλείνοντας την είσοδο με το δικό του όχημα»! Οι υποψίες των οδηγών πως ο κύριος έκανε σεξ στο πάρκινγκ επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα όταν το σταθμευμένο κάτω από το δένδρο αυτοκίνητο άρχισε να κινείται. Οδηγούσε μία μελαχρινή η οποία μάλιστα σταμάτησε λίγο πιο πέρα, κάλεσε τον άνδρα... και του έβαλε τις φωνές (προφανώς γιατί από την ... βιασύνη του για σεξ, παράτησε το όχημά του... μπροστά στην είσοδο προκαλώντας επεισόδιο).


Εκπαιδευτικοί... αλλά απρόσεκτοι!Μάθαμε δε πως το παράνομο ζευγάρι ήταν καθηγητές στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ο άνδρας αναγνωρίστηκε από παρευρισκόμενους) που αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτά τους... στο πάρκινγκ του σταδίου. Και οι δύο έφυγαν... άρον άρον και σίγουρα... την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικοί!

http://flamiskonstantinos.blogspot.gr/