Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ένας χρόνος μετά το φονικό που συγκλόνισε την Πάτρα!"Κωστάρα να σε 'χει ο Θεός μαζί του"- "Ξύπνησαν" οι εφιαλτικές μνήμες από το μακελειό στην Σαχτούρη!

Ένας χρόνος μετά το φονικό που συγκλόνισε την Πάτρα!

Φωτογραφίες του Κώστα Φράγκου και Βασίλη Σινούρη ανεβάζουν τις τελευταίες ώρες στα social media οι φίλοι και συγγενείς τους, που θρηνούν ακόμα για τον χαμό δύο νέων ανθρώπων.
Με μικρές περιεκτικές φράσεις όπως "θα σας θυμόμαστε" οι Πατρινοί εκφράζουν τη θλίψη τους για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 17ης Απριλίου 2013 με το διπλό φονικό έξω από κλαμπ στην οδό Σαχτούρη, που σόκαρε την κοινωνία της Πάτρας.

Ο Κώστας Φράγκος άλλωστε ήταν γνωστός στην Πάτρα τόσο για την ενασχόληση του με τη νύχτα, όσο και τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την πυγμαχία. Θεωρείτο άλλωστε ένας από τους καλύτερους πατρινούς πυγμάχους της γενιάς του.

"Κωστάρα να σε 'χει ο Θεός μαζί του" - "Ξύπνησαν" οι εφιαλτικές μνήμες από το μακελειό στην Σαχτούρη!
Παίκτης στην ανδρική ομάδα Χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπόρ ήταν ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό αθλητή που ουδέποτε είχε απασχολήσει την Αστυνομία για υποθέσεις της νύχτας.
Η αθλητική οικογένεια της Πάτρας ένα χρόνο μετά παραμένει συγκλονισμένη για το θάνατο του Βασίλη Σινούρη, που έτυχε να περάσει από το κλαμπ.

"Κωστάρα να σε 'χει ο Θεός μαζί του" - "Ξύπνησαν" οι εφιαλτικές μνήμες από το μακελειό στην Σαχτούρη!

17η Απριλίου 2013

Μια μηχανή στην οποία επιβαίνουν δύο άτομα πλησιάζει. Ο ένας από τους δύο κατεβαίνει και πυροβολεί. Έξω από το κλαμπ βρίσκονται δύο άνδρες. Ο 32χρονος Κωνσταντίνος Φράγκος και 35χρονος Αλέξης Σινούρης, οι οποίοι τραυματίζονται θανάσιμα. Επικρατεί πανικός.

Τρεις μέρες μετά έρχεται ένα ακόμα φονικό. Στην οδό Ανθείας (φωτ.) πέφτει νεκρός από σφαίρες ο Παναγιώτης Τσίρκας και μετά από 15 μέρες νοσηλείας ο Νίκος Ντάντης από τον Πύργο.

Για τη δολοφονία συνελήφθη ο Αλέξης Φράγκος, αδελφός του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Φράγκου.

Μέχρι σήμερα οι φυσικοί αυτουργοί του φόνου στη Σαχτούρη δεν έχουν βρεθεί. Η δίκη του Αλέξη Φράγκου έχει οριστεί για τις 16 Ιουνίου 2014 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου.
Η Πάτρα βρέθηκε στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης. Η «νύχτα» άλλαξε όπως λένε σήμερα οι επιχειρηματίες και όλοι οι χρήστες του διαδικτύου έκαναν απανωτά «κλικ» για να μάθουν κάθε τι νεότερο!
Το σοκ ήταν μεγάλο και μέχρι σήμερα έχει επηρεάσει τόσο τις οικογένειες των θυμάτων όσο και όλων όσοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση.

"Κωστάρα να σε 'χει ο Θεός μαζί του" - "Ξύπνησαν" οι εφιαλτικές μνήμες από το μακελειό στην Σαχτούρη!

patrasevents.gr