Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Γέμισε η Πάτρα με υποψήφιους Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους


12 υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Πάτρα όταν κάπου τόσοι είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης η οποία έχει 3 με 4 φορές τον πληθυσμό της Πάτρας.


Όσο για τους δημοτικούς συμβούλους δεν καθίσαμε να τους μετρήσουμε αλλά αν αναλογιστείτε ότι στο ψηφοδέλτιο μόνο του κύριου Δημαρά είναι γύρω στους 80 μπορείτε να κάνετε μια εκτίμηση με μεγάλη ακρίβεια.

Αν συνειδητοποιήσετε το νούμερο που προκύπτει και το συγκρίνετε με τον συνολικό πληθυσμό των εν δυνάμει ψηφοφόρων της Πάτρας θα δείτε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων ενδεχομένως να συνδέεται με κάποια είδους σχέση (συγγενική ,φιλική ή ακόμα και ρουσφετολογική) η οποία θα προσδίδει στοιχεία στην ψήφο τα οποία δε συνάδουν με τις αρχές της Δημοκρατίας μας.

Μήπως κινδυνεύουμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Πατρινών να μην ψηφίσει με κριτήριο το μέλλον της πόλης άλλα το μέλλον του ίδιου ή κάποιου συγγενή του.


Αν υποθέσουμε ότι κάθε παράταξη διαθέτει μ.ο. 70 υποψήφιους Δημοτικούς σύμβουλους συνολικά πάμε στους 840 

Ένας "καλός" υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μπορεί να έχει έναν ευρύτατο κοινωνικό κύκλο που να ανέρχεται ακόμα και σε λίγες εκατοντάδες κόσμου συμπεριλαμβανομένων οικογενειακών προσώπων,συγγενών,φίλων επαγγελματικών και κοινωνικών επαφών

Σκεφτείτε μόνο πόσοι Πατρινοί έχουν πέσει θύματα γλοιώδους κοινωνικής συμπεριφοράς...

Ξέρετε.. όταν βλέπεις έναν απλώς γνωστό σου που λέγατε ίσα ίσα μια καλημέρα να έρχεται να σου μιλάει λες και είσαι καρδιακός του φίλος.... και εσύ απορείς γιατί άλλαξε τόσο πολύ.... και μετά μαθαίνεις ότι είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.....καταλαβαίνεται τι εννοώ...

Φήμες λένε ότι οι Πατρινοί στο facebook δέχονται τις τελευταίες μέρες αιτήματα φιλίας από αγνώστους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους 
Το φαινόμενο αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες μέρες και θα φτάσει στην κορύφωση του στις 18 Μαϊου

Είναι όλοι αυτοί που δεν έχουν ιδέα τι είναι πολιτική και το βλέπουν τις εκλογές σα μια ευκαιρία για κοινωνική ανέλιξη σαν μια ευκαιρία για δημόσιοσχεσιλίκια και για ικανοποίηση της ματαιοδοξίας τους.

Αυτές οι εκλογές δεν τιμάνε την Πάτρα είναι σάπιες απτη ρίζα τους...

διαβάστε και αυτό Ελάτε να μαζευτούμε όλοι οι Πατρινοί να ανταλλάξουμε κάρτες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων