Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΠΑΤΡΑ: Κινδύνευσε ζευγάρι από ηλιακό θερμοσίφωνα 400 κιλών που τρύπησε την στέγη του σπιτιού τους - έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ενιωσαν τον ουρανό... να πέφτει στα κεφάλια τους, και νόμισαν πως θα φύγουν από αυτόν τον κόσμο!
Για καλή τους τύχη ο ηλιακός θερμοσίφωνας βάρους τουλάχιστον 400 κιλών (μαζί με διπλούς ηλιακούς συλλέκτες) προκάλεσε μόνο μεγάλες υλικές ζημιές στο σπίτι τους.
Το ατύχημα συνέβη στην οδό Βασιλειάδου (συνοικία Αγίας Βαρβάρας), σε εξαώροφη πολυκατοικία, την οποία χωρίζει μία μεσοτοιχία από διόροφη κατοικία με κεραμοσκεπή στην οποία κατοικεί ηλικιωμένο ζευγάρι, γονείς πολύ γνωστού πατρινού επιχειρηματία από τον χώρο της διασκέδασης.
Ο ηλιακός θερμοσίφωνας ήταν όγκου 200 λίτρων! Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και έντρομο το ζευγάρι είδε τον τεράστιο όγκο να «προσγειώνεται»... δύο μέτρα από το σημείο στο οποίο κοιμόντουσαν, στο υπνοδωμάτιό τους.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ηλιακός θερμοσίφωνας ήταν απλά... τοποθετημένος (και όχι βιδωμένος) με αποτέλεσμα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα να βρεθεί... στο κενό (από την ταράτσα δώματος που είχε κτιστεί στην ταράτσα της 6ώροφης πολυκατοικίας).
Το ζευγάρι απευθύνθηκε στην Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης του ηλιακού υποσχέθηκε πως θα τους αποζημιώσει για όλες τις ζημιές που προκλήθηκαν! Όμως η ψυχική οδύνη και η τρομάρα που πήραν... δεν αποζημιώνεται με τίποτα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΟΣΜΟΣ της ΠΑΤΡΑΣ

dete.gr

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μιλούν από μόνες τους!