Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Πάτρα: Έρχεται «τσουνάμι» τουριστών τη καλοκαιρινή περίοδο

Γκρουπ τουριστών ανά εβδομάδα στην αχαϊκή πρωτεύουσα μέσα από το πρόγραμμα "Culture and Shoping"

Ο τουρισμός είναι μια από τις αναπτυξιακές πτυχές που μπορούν να δώσουν προστιθέμενη αξία στην πόλη. Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με τους διεθνείς tour operators TUI HELLAS και MOUZENIDIS GROUP φέρνουν τον τουρίστα στην Πάτρα και στα καταστήματά μας.
Μέσα από το πρόγραμμα CULTURE & SHOPPING από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο θα φέρνουν σε εβδομαδιαία βάση με πούλμαν, γκρουπ τουριστών, που θα κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή μας, από την Ευρώπη, τη Ρωσία και τις χώρες της Κοινοπολιτείας. Το δυναμικό αυτό κοινό τουριστών θα επισκέπτεται προγραμματισμένα τα αξιοθέατα της πόλης.
Σκοπός της δράσης είναι να περπατήσει ο τουρίστας στην πόλη μας, να διασκεδάσει και να κάνει τις αγορές του από τις τοπικές επιχειρήσεις. Επιπλέον, να αναδεχθεί η Πάτρα ως τουριστικός προορισμός και να διασφαλιστεί η προοπτική τζίρου για τα καταστήματα της πόλης μας.  Η δράση αφορά όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις προϊόντων και υπηρεσιών της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.
Ο τρόπος προβολής – επικοινωνίας της επιχείρησης θα γίνεται μέσω:
* Του ενημερωτικού διαδικτυακού τόπου grekomania.ru, επίσημου πληροφοριακού εταίρου του Υπ. Τουρισμού Ελλάδας. Η επισκεψιμοτητα του διαδικτυακού τόπου ανέρχεται στους 200.000 επισκέπτες το μήνα.
* Διαφημιστικών καταλογών που προβάλλονται οι επιχειρήσεις με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Θα διανέμονται δωρεάν σε χιλιάδες αντίτυπα στους επισκέπτες που θα κάνουν τουρισμό στην Πάτρα- Δυτική Ελλάδα.
Ο ΕΕΣΠ στηρίζει την προσπάθεια που ξεδιπλώνεται. Καλεί όλους τους συνάδελφους να δηλώσουν συμμέτοχη και να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια.  Ας γίνουμε χορηγοί στη δυναμική του Ελληνικού Τουρισμού, του Τουρισμού της πόλης μας, της Πάτρας.

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς