Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πάτρα: Ανήλικη βγήκε για... ψάρεμα στα Προσφυγικά με τις "δασκάλες" της

Το φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας ανήλικων κοριτσιών επεκτείνεται...

Υπαίθρια πορνεία στο γήπεδο των Προσφυγικών, δίπλα από το εκκλησάκι της Αγίας Φωτεινής; Δεν το πίστευαν οι κάτοικοι της περιοχής που είδαν το όλο σκηνικό, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης.
Ανήλικη Ρομά, γύρω στα 16, είχε βγει για «ψάρεμα» πελατών δίπλα από το γήπεδο των Προσφυγικών με δύο μεγαλύτερες της (ηλικίας 30 με 35) να την παρακολουθούν και να την εποπτεύουν, κρατώντας της «τσίλιες».
Η νεαρή μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν το όλο σκηνικό σε κάποια φάση «κατάφερε» να κάνει και ένα «deal», πλησιάζοντας ένα αμάξι και συνομιλώντας με τον οδηγό του, έναν ηλικιωμένο κύριο, προφανώς για να κανονίσουν όλες τις λεπτομέρειες για το... ερωτικό ραντεβουδάκι.
Όλα αυτά ενώ οι δύο μεγαλύτερες γυναίκες, επίσης Ρομά, την παρακολουθούσαν, ελέγχοντας ταυτόχρονα την γύρω περιοχή για να δουν αν υπάρχουν «αδιάκριτα» μάτια. Σημειώνουμε ότι παρόμοια περιστατικά έχουν διαπιστωθεί στην πλατεία της Αγίας Τριάδος, στην πλατεία Γεωργίου, στη πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην Αγία Σοφίας, αλλά και στην Τριών Ναυάρχων.
Οι ανήλικες ιερόδουλες πλέον εξαπλώνονται και στην περιοχή των Προσφυγικών. Αν μη τι άλλο το φαινόμενο βρίσκεται σε ανάπτυξη